Oyun yok oyun..Aldım sen gibi düşünüp 1 hafta oynadım çokta sarmıyo açıkcası pc topla o paraya köşede o dursun pc ye kol da bağlayabilirsin ps5 gereksiz arkadaşların da dediği gibi oyunlar pahalı o kadar para bayıldım oyunlara pişman oldum açıkcası
Bende öyle düşündüm PC zaten var ama canım sıkılıyor farklı şeyler arıyorum konsolunda bırakalı 10 seneyi geçmiştir yani bilemedimHikayeli oyun ve fifa oynamayacaksan PS almanın bir mantığı yok.
Klavye bağlayacaksan niye alacaksın ki.
Oyun almakta pek mantıklı değil cd de olsa. Yıllık plus üyelikleri zaman zaman indirme giriyor 2800-3000₺ gibi fiyattan abonelik alabilirsin.
Ama senin isteklerin üzerine ps alma 1 ay sonra yüzüne bakmazsın
Direksiyon seti misali alıyorsun bir hevesle kenarda duruyor arkadaş da gazlayıp duruyor üyelik/abonelik sorun değil ben fps rekabetçi oyunları kolda oynamayı sevmiyorum tek sorun oAldım sen gibi düşünüp 1 hafta oynadım çokta sarmıyo açıkcası pc topla o paraya köşede o dursun pc ye kol da bağlayabilirsin ps5 gereksiz arkadaşların da dediği gibi oyunlar pahalı o kadar para bayıldım oyunlara pişman oldum açıkcası
Yaklaşık 1hafta önce amazondan 6 ay taksitli satın aldım. Dijital versiyon, gayet memnunum. Pcden çok sıkıldığım için aldım 400 lirayada ps plus aldım bir çok oyunu sıkılmadan oynayabiliyorum.PS5 almayı düşünüyorum 10 seneden fazladır konsola elimi sürmedim ama takılmak için düşünüyorum en çok merak ettiğim oyun fiyatları ve FPS rekabetçi oyunlar da klavye mouse bağlayıp PC gibi kullanabiliyor muyuz? Ve FPS rekabetçi oyunlarda hangileri var? Ayrıca PS5 de hangi versiyon alınmalı dijital mi yoksa CD mi fat/ slim hangileri tercih edilmeli? En uygun TR garantili nereden alınır? PC kadar sarar mı?
Fifa pes oynanıcaksan alma hiç gerek yok onlarda arkadaşla oynarsan sarıyo diğer türlü sarmıyoBende öyle düşündüm PC zaten var ama canım sıkılıyor farklı şeyler arıyorum konsolunda bırakalı 10 seneyi geçmiştir yani bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direksiyon seti misali alıyorsun bir hevesle kenarda duruyor arkadaş da gazlayıp duruyor üyelik/abonelik sorun değil ben fps rekabetçi oyunları kolda oynamayı sevmiyorum tek sorun o![]()