Sıcak fırsatlar, kampanyalarla alakalı bir app geliştiriyorum.

mustpre

80+
Reaksiyon skoru
70
Merhabalar arkadaşlar,

BiBak uygulaması temelde bankaların, e-para kuruluşları (papel,tami, papara, nays vb.) , marka bağlılık(loyalty yani vodafone happy vs.) gibi kampanyaların ve sıcak fırsatların tek kanaldan gösterilmesini sağlıyor. Sıcak fırsatlar da ise birçok telegram kanalını aynı anda takip ederek listeleyen bir sıcak fırsatlar bölümü ile hem ürün fırsatlarını hem de bu anlık kupon kodları çarkları vs. takip edebilmiş olacaksınız) ve her iki tarafta olmayan veyahut başka istek talep öneriler için reddit benzeri okuması daha rahat bir forum bölümünü barındırıyor.

Full Stack olarak geliştirdiğim uygulamayı ilk başta -arkadaş çevresinden sonra- sizlerin kullanımına sunmak böylece fikirlerinizi duymak ve önerilerinizi almak istiyorum. Uygulama zaten buraya kadar teknik, sözel, tasarımsal feedbacklerle bu hale geldi. şuan iOS ta çıkışını tamamladım, android için closed beta bitimine 5-6 gün kaldı ancak android kullanıcıların beta katılım talep maillerine ivedilikle dönüş yapılacaktır.

1769467646941.webp
Üstteki görsele direkt tıklayarak websitesi indir bölümüne erişebilirsiniz.

1769467715004.webp

Her türlü talep öneri şikayet için [email protected] veyahut buradan DM üzerinden görüşebiliriz.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Elinize sağlık, başarılar

Üyeliksiz devam et seçeneği olmalı. Bildirimler zorunlu ilk açılışta. Zorunlu olmamalı. Sıcak fırsatta bazı ürünlerin detayı açılmıyor. Detayı açılan ürüne tıklayınca ürüne git diyince kampanyalara gidiyor ve orada donuyor. Tekrar diğer menüye gelmek gerekiyor.

Ürünleri de Google reklamları gibi görselli yaparsanız daha iyi olur.

Onun dışında pek sevemedim. Yapay zeka ile yapıldığı belli. Renkler vb hep aynı. Emeğine sağlık.

Merhabalar arkadaşlar,

BiBak uygulaması temelde bankaların, e-para kuruluşları (papel,tami, papara, nays vb.) , marka bağlılık(loyalty yani vodafone happy vs.) gibi kampanyaların ve sıcak fırsatların tek kanaldan gösterilmesini sağlıyor. Sıcak fırsatlar da ise birçok telegram kanalını aynı anda takip ederek listeleyen bir sıcak fırsatlar bölümü ile hem ürün fırsatlarını hem de bu anlık kupon kodları çarkları vs. takip edebilmiş olacaksınız) ve her iki tarafta olmayan veyahut başka istek talep öneriler için reddit benzeri okuması daha rahat bir forum bölümünü barındırıyor.

Full Stack olarak geliştirdiğim uygulamayı ilk başta -arkadaş çevresinden sonra- sizlerin kullanımına sunmak böylece fikirlerinizi duymak ve önerilerinizi almak istiyorum. Uygulama zaten buraya kadar teknik, sözel, tasarımsal feedbacklerle bu hale geldi. şuan iOS ta çıkışını tamamladım, android için closed beta bitimine 5-6 gün kaldı ancak android kullanıcıların beta katılım talep maillerine ivedilikle dönüş yapılacaktır.

Alıntıyı görüntüle
Üstteki görsele direkt tıklayarak websitesi indir bölümüne erişebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Her türlü talep öneri şikayet için [email protected] veyahut buradan DM üzerinden görüşebiliriz.

Saygılarımla.
Güzel uygulama olmuş indirim oranına göre bildirim ayarı falan olursa harika olur

Güzel uygulama olmuş indirim oranına göre bildirim ayarı falan olursa harika olur
Hocam merhabalar,
Öncelikle geri dönütünüz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki e-ticaret yerlerinde ki indirim oranları dümen işi. kesinlikle uygulamanın şuan phase 2 aşamasında (phase 1 base featureların oluşturulması) (phase 2 kullanıcı feedbacklerinin toplanarak core featureların sağlamlaştırılması) olmasa bile phase 3 ünde kendi 30 günlük fiyat base mizi oluşturarak gerçekten direkt fiyat üstü son 30/7/1 günün en düşük fiyatı gibi indirim oranlarını hem grafiksel hemde indirimsel olarak belirtmek kafamda var. Ancak bu resmen akakçeyi baştan side bir feature olarak yazmak demek oluyor. Bunlarda vakit isteyen ve uygulamanın temelinde şimdilik olmasa da olur ancak kesinlikle olması gereken bir özellik.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Üyeliksiz devam et seçeneği olmalı. Bildirimler zorunlu ilk açılışta. Zorunlu olmamalı. Sıcak fırsatta bazı ürünlerin detayı açılmıyor. Detayı açılan ürüne tıklayınca ürüne git diyince kampanyalara gidiyor ve orada donuyor. Tekrar diğer menüye gelmek gerekiyor.

Ürünleri de Google reklamları gibi görselli yaparsanız daha iyi olur.

Onun dışında pek sevemedim. Yapay zeka ile yapıldığı belli. Renkler vb hep aynı. Emeğine sağlık.
Hocam merhabalar,

Öncelikle önerileriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Misafir modu kampanya merkezi için mevcut. Ancak misafir modunun kapsamını genişleteceğim. Özellikle android tarafında touchable öğelerle alakalı sıkıntılar çıkıyor ve görsel problemler oluşuyor durumun farkındayım ancak core featureları oluşturabilmek adına pek ilgilenemedim.
Sıcak fırsatlardan iki türlü ürüne gitme stili var 1- Ürüne git ile direkt yönlendiriliyorsunuz 2-Kampanyaları görerek ürüne git dediğinizde ise ilgili e-ticaret platformu için kampanyaları görerek ürüne git mentalitesi var ve floating bubble ile ürüne git diye gösteriyorum aslında o geçişin oluşmasının sebebi o.

Uygulama da şuan için otomatik bildirimler zaten yok, birde test aşamasında test kullanıcıları bildirimleri alabiliyor mu diye bildirimlere izin ver fix sabit farkındayım geç butonu ekleyeceğim.

Renklerde true dark (#00000) light theme odaklı bir çizgi yakalamak istedim.

Umarım vaktinizi boşa almış gibi olmamışımdır.

Saygılarımla.

Geri