AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForceRTX5070 12GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD 64.045,99TL

MTKrz

80+
Reaksiyon skoru
75
Özelleştirmeden GoodRam 2x16 ramleri seçin baya uyguna geliyor. Sadece Axess'e 5 taksit var.
1769502321568.webp

B650 Wifi anakart/ belki 6000 cl30 goodram ram ve thermaltake/corsair kasa özelleştirmeleri güzel fiyatlarda. Taksit değil nakit sistem arayanlar için çok sağlam sistem olur tek eksisi windforce sff ekran kartı ve özelleştirme farkları kötü

B650 Wifi anakart/ belki 6000 cl30 goodram ram ve thermaltake/corsair kasa özelleştirmeleri güzel fiyatlarda. Taksit değil nakit sistem arayanlar için çok sağlam sistem olur tek eksisi windforce sff ekran kartı ve özelleştirme farkları kötü
Evet parça kalitesinden dolayı paylaştım, taksit olayı yok sadece axess.
Dediğim fiyata zaten 6000Mhz CL30 16x2 ram ekleyince geliyor.

Windforce sff'nin bir problemi yok. 4 aydır 4k'da oyun oynuyorum kartla. Stres testlerinde %70 fanla 70 derece tutuyor kendini. Gidip 5070'e 40k para vermeyi mantıksız buluyorum. Düşük bütçe için mükemmel bir kart.

Windforce sff de kullandim. Palit infinity 3 de kullandim. Hic birinde isi sorunu yasamadim. Sirf asus tuf asus rog msi vanguard diye 5070 karta 40 bin verilmez. En ucuz dandigi bile isinmiyor 5070 lerin farka gerek yok dostlar

Özelleştirmeden GoodRam 2x16 ramleri seçin baya uyguna geliyor. Sadece Axess'e 5 taksit var.
Alıntıyı görüntüle
anakartı B650 Gaming Wifi6E yapıp işlemciyi 7500X3D ve ram olarak goodram seçince gayet iyi oluyor. Sıfır şekilde ayrı ayrı toplansa bile muadili bir sistem 76-77 tutar. Genel olarak güzel olmuş sadece uzun vadede soğutucu değişse yeterli olur.

Windforce sff de kullandim. Palit infinity 3 de kullandim. Hic birinde isi sorunu yasamadim. Sirf asus tuf asus rog msi vanguard diye 5070 karta 40 bin verilmez. En ucuz dandigi bile isinmiyor 5070 lerin farka gerek yok dostlar
ağzına sağlık halo dayı

hocam kredi kartından tek çekim alsak bidahgakı ay hepsini ödesem mantıklı olurmu öyle

hocam kredi kartından tek çekim alsak bidahgakı ay hepsini ödesem mantıklı olurmu öyle
yani tek çekim ödeyebilecek durumunuz varsa olabilir ekstre yeni kesildiyse ödemek için 35-40 gününüz olur sonuçta

Alıntıyı görüntüle
Ana kartı değiştirebiliyorsan değiştir kendim kullanıyorum ızdırap bir ana kart.

Soğutucu Thermaltake, Ram goodram , anakart wifi model seçildiğinde baya güzel fiyatta oluyor. Düşünenler kaçırmasın bence. Axess varsa tadından yenmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri