www.n11.com
Msi Cyborg 15 13620H-RTX5060 8GB-32GB-1Tbbu vakum yuksek sesle calisan ucube sogutucular haricinde sogutucular laptopi sogutmuyor. Laptop modelini soylersen sogutmayi iyilestirmek icin oneriler yapabilirim. ayrica modelden bagimsiz laptopin arkasini havaya kaldirmak cogu zaman fayda saglar. Bu sebeple metal bir laptop standi alabilirsin. Laptop standi alirken modelin hava girisi ve cikislarini bloke etmeyecek bir model bak. ben vakum istiyorum diyorsan onu baska arkadas onersin o modeller ile ilgili bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de vakum tipi sogutucular harici ise yarayan su tip sogutucular varmis :
Memo Fl08 7 Seviyeli Yükseklik Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Soğutucu Yükseltici Braket Turbo Fan Soğutma Radyatörü Fiyatları ve Özellikleri
Memo Fl08 7 Seviyeli Yükseklik Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Soğutucu Yükseltici Braket Turbo Fan Soğutma Radyatörü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ancak ne kadar gurultulu calisir vs
bunun Razer modelini görmüştüm bu laptop soğutucu sektörün pek ilgilenmiyorum o yüzden bilmiyorumbu vakum yuksek sesle calisan ucube sogutucular haricinde sogutucular laptopi sogutmuyor. Laptop modelini soylersen sogutmayi iyilestirmek icin oneriler yapabilirim. ayrica modelden bagimsiz laptopin arkasini havaya kaldirmak cogu zaman fayda saglar. Bu sebeple metal bir laptop standi alabilirsin. Laptop standi alirken modelin hava girisi ve cikislarini bloke etmeyecek bir model bak. ben vakum istiyorum diyorsan onu baska arkadas onersin o modeller ile ilgili bilgim yok
bir de vakum tipi sogutucular harici ise yarayan su tip sogutucular varmis :
Memo Fl08 7 Seviyeli Yükseklik Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Soğutucu Yükseltici Braket Turbo Fan Soğutma Radyatörü Fiyatları ve Özellikleri
Memo Fl08 7 Seviyeli Yükseklik Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Soğutucu Yükseltici Braket Turbo Fan Soğutma Radyatörü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ancak ne kadar gurultulu calisir vs bilemedim
Elimde ıce dragon ultra termal padler var daha cihaz 2 haftalık ona ihtiyacı yok yani eğerki vakumlu soğutucuların laptopa zararı yoksa onu almayı düşünüyorumBen soğutucu yerine kaliteli bir dizüstü yükseltici almanızı öneririm. Çok ucuz almayın plastik ise dizüstünün ağırlığını kaldırmaz.
Ayrıca şu konuda önerdiğim taktikleri uygulayın.
Dizüstü için masaüstüne göre sıcaklıkların yüksek olması olagan bir şey. Yine de azaltabilirsiniz.
Öncelikle daha kaliteli bir termal macun veya ped geçiş yapın. İşlemciler için de pedler var.
PTM7950 termal pad incelemesi
Selam, 9 ay önce satın aldığım 40*40 boyutundaki PTM7950'yi incelemek istedim. Sıcaklıklar konusunda oldukça fark yarattığını söyleyebilirim. Ürünü aldığım link...techolay.net
Ayrıca dizüstü yükseltici bir aparat alın. Bu fanın alt kısımdan daha rahat soğuk atmasını sağlar. İsterseniz fana da alınabilir, ama fanlar ters üflediğinden bence mantıklı değil. Ayrıca gereksiz bir güç tüketimi de oluyor. Hem fan hem dizüstü yükselticilerin etki ettiği derece aynı oluyor. Kabaca -10 derece fark...
kanka onu biliyorum sağol onun için istiyorum soğutucu yorgana yapışmasın diye almışken iyi bir şey olsun istiyorumkullandigin model bayagi dusuk guc tuketimli bir model zaten kendi basina isinmayan bir model olmasi lazim. Ancak kotu bir haber vereyim laptop ile oyun oynarken kucagina koymak yorgana koymak istiyorsan bunu laptopi bogdugunu hava giris cikislarini tikadigini bilerek yap. Laptopin yorganin ustundeyken sogumasi imkansiz bu sebeplede verecegi performansi cok buyuk olcude limitler. Sogutucu ile nasil kucagina alicaksin ama onu pek anlayamadim acikcasi, yatarak laptop kucakta C seklinde oyun oynamakta anotomik olarak pek saglikli olmaz sanirim yani skolyoz felan filan.
vakumlu sogutucular fan motorlarina zarar verebilir. Bu arada vakumlu sogutucu sunlar oluyor :https://www.hepsiburada.com/alfais-...oler-coolcold-p-HBV000018TA1S?magaza=EvaletimElimde ıce dragon ultra termal padler var daha cihaz 2 haftalık ona ihtiyacı yok yani eğerki vakumlu soğutucuların laptopa zararı yoksa onu almayı düşünüyorum
kanka onu biliyorum sağol onun için istiyorum soğutucu yorgana yapışmasın diye almışken iyi bir şey olsun istiyorum
bende sogutucu yerine yukseltici tarzi kucaginizda durabilecek bir sey almanizi oneririm ama ne tur bir sogutucu veya yukseltici kucaginiza almaniza izin verir laptopi onu bilemiyorum. Bilende cikmaz muhtemelenElimde ıce dragon ultra termal padler var daha cihaz 2 haftalık ona ihtiyacı yok yani eğerki vakumlu soğutucuların laptopa zararı yoksa onu almayı düşünüyorum
kanka onu biliyorum sağol onun için istiyorum soğutucu yorgana yapışmasın diye almışken iyi bir şey olsun istiyorum
bu çok gereksiz ben vakumlu soğutucuyu şöyle bişey sandım kenarları süngerli diyede sonradan öğrendimvakumlu sogutucular fan motorlarina zarar verebilir. Bu arada vakumlu sogutucu sunlar oluyor :https://www.hepsiburada.com/alfais-...oler-coolcold-p-HBV000018TA1S?magaza=Evaletim
bunun yatakta stabil kalabilecegini sanmiyorum
bende sogutucu yerine yukseltici tarzi kucaginizda durabilecek bir sey almanizi oneririm ama ne tur bir sogutucu veya yukseltici kucaginiza almaniza izin verir laptopi onu bilemiyorum. Bilende cikmaz muhtemelen
bencede vakum almayin bu attiginiz sey de vakum disinda etki eden tek aktif sogutma cozumu zaten kalan butun sogutucular bir laptop standindan fazla etki saglamiyor.bu çok gereksiz ben vakumlu soğutucuyu şöyle bişey sandım kenarları süngerli diyede sonradan öğrendim
Alıntıyı görüntüle