SUPERGENERAL
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Şahsen Excalibur G915 kullanıyorum ve memnunum
Yanlış hatırlamıyorsam msi asus lenovo bunların sersivleri ortak bi servisti pekte iyi değil.Hangi bilgisayara baksam şikayet eden sevmeyen çıkıyor asus,lenovo,casper,msi,hp hepsinde bir sorun bulunuyor. İyice kafam karıştı birisinde anakart sorunu ,birisinde hall sensör, birisinde ısınma sorunu karar veremiyorum
Hangi özellikteki cihazı kullanıyorsunuz şuan satışı varsa link veya ekran resmi gönderebilir misiniz. Bir de ısınma problemi var diyorlardı çok ısınıp yüksek fan sesi çıkarıyormuş doğru muŞahsen Excalibur G915 kullanıyorum ve memnunum
Rtx 5060 115w 8 gb - i7 13th gen - 16 gb ddr5 ramHangi özellikteki cihazı kullanıyorsunuz şuan satışı varsa link veya ekran resmi gönderebilir misiniz. Bir de ısınma problemi var diyorlardı çok ısınıp yüksek fan sesi çıkarıyormuş doğru mu
Cs2 de düşük ayarlarda 180fps az değil mi hocam yüksek grafiklerde o değerleri vermesi gerekmiyor muRtx 5060 115w 8 gb - i7 13th gen - 16 gb ddr5 ram
Eğer kütüphanede falan kullanacaksan yazılımıyla ofis moduna al, ekranı da 60 hz yap. Hem ses çıkmıyor hem de bataryası 3-4 saat gidiyor. Oyun olarak şu ana kadar Cs - mb bannerlord - mafia definitive edition oynadım. Mafiada full grafiklerde 100 fps ve sıcaklıklar işlemci ve ekran kartı için 75-85 arası gidip geliyor. Soğutucu ile 60-65 düşürüyorum. Cs de en düşük ayarlar 180 fps fanlardan ses geliyor ama çok gürültülü olduğunu söyleyemem. Zaten kulaklıkla kullandığım için rahatsız etmiyor beni
Bir de soğutucu öneriniz var mı ?Rtx 5060 115w 8 gb - i7 13th gen - 16 gb ddr5 ram
Eğer kütüphanede falan kullanacaksan yazılımıyla ofis moduna al, ekranı da 60 hz yap. Hem ses çıkmıyor hem de bataryası 3-4 saat gidiyor. Oyun olarak şu ana kadar Cs - mb bannerlord - mafia definitive edition oynadım. Mafiada full grafiklerde 100 fps ve sıcaklıklar işlemci ve ekran kartı için 75-85 arası gidip geliyor. Soğutucu ile 60-65 düşürüyorum. Cs de en düşük ayarlar 180 fps fanlardan ses geliyor ama çok gürültülü olduğunu söyleyemem. Zaten kulaklıkla kullandığım için rahatsız etmiyor beni
Soğutucu olarak memo fl08 önerebilirim.Cs2 de düşük ayarlarda 180fps az değil mi hocam yüksek grafiklerde o değerleri vermesi gerekmiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de soğutucu öneriniz var mı ?
Hocam siz ne zaman hangi fiyattan almıştınız ben de g915 almayı düşünüyorum şimdilikSoğutucu olarak memo fl08 önerebilirim.
Pardon cs en yüksek ayarda
Ekimde aldım 58k yaHocam siz ne zaman hangi fiyattan almıştınız ben de g915 almayı düşünüyorum şimdilik
62k ya şuan w11 kurulu ve peşin fiyata 12 taksit ile alınır mı sizceEkimde aldım 58k ya
Peşin fiyatına 12 taksit olayından dolayı alınır eğer aynı bütçede peşin fiyatına veya peşin fiyatına 6 taksitli istiyorsanız bunu da alabilirsiniz62k ya şuan w11 kurulu ve peşin fiyata 12 taksit ile alınır mı sizce
Hangisini tercih etmPeşin fiyatına 12 taksit olayından dolayı alınır eğer aynı bütçede peşin fiyatına veya peşin fiyatına 6 taksitli istiyorsanız bunu da alabilirsiniz
Çok kararsız kaldım çok benzer özellikleri var marka farklı sadecePeşin fiyatına 12 taksit olayından dolayı alınır eğer aynı bütçede peşin fiyatına veya peşin fiyatına 6 taksitli istiyorsanız bunu da alabilirsiniz
Hocam asus almak isterim ama işlemcisi rami ve ssd hepsi düşük kalmıyor mu bu fiyat çok pahalı geldihttps://www.trendyol.com/asus/tuf-g...-p-1042685445?boutiqueId=61&merchantId=149208
Bir sürü taksit seçeneği var.