🔥İndirim Lansman fiyatı GamePower kaze dual 11999tl

4k'da 160 fps alabilen adamın sistemi baya iyidir, o yüzden bütçesi de vardır, e parası olan adamın gamepowerla ne işi var 😅

En çok grafik gerektiren oyunlarda 4k'da 160 fps alabilen kaç tane ekran kartı var hocam? Ben söyliyim cevabını sıfır (0)

5080 ile cyberpunk 4k'da ortalama 70 fps alabiliyorum. 4k 160 fps'e yakınlaşacak tek kart geriye 5090 kalıyor o da anca çoğu ayarı düşürerek sabit 160 alabilir.

5090 kullanan adam da gamepower monitör kullanmasın bir zahmet.

4k'da 160 fps alabilen adamın sistemi baya iyidir, o yüzden bütçesi de vardır, e parası olan adamın gamepowerla ne işi var 😅
Mfg 4x ile 240 FPS bile alıyorum ultra'da.
(5070tl ile)

arkadaşlar bütün değerleri native almak istiyorlar allah kolaylık versin

Mfg 4x ile 240 FPS bile alıyorum ultra'da.
(5070tl ile)
hocam native'den bahsettiğim belli, hala daha grafik kartlarında büyük bir atlama olmadı o yüzden 4k tamamen gereksiz pc oyunculuğu için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kare oluşturma ile oluşan görüntü ile native görüntü arasındaki farkı anlamayacak insan yoktur, aşırı bariz kumlanma var

hocam native'den bahsettiğim belli, hala daha grafik kartlarında büyük bir atlama olmadı o yüzden 4k tamamen gereksiz pc oyunculuğu için.

kare oluşturma ile oluşan görüntü ile native görüntü arasındaki farkı anlamayacak insan yoktur, aşırı bariz kumlanma var
7:15 izle.
Dlss 4.5 Native'den daha iyi.

En çok grafik gerektiren oyunlarda 4k'da 160 fps alabilen kaç tane ekran kartı var hocam? Ben söyliyim cevabını sıfır (0)

5080 ile cyberpunk 4k'da ortalama 70 fps alabiliyorum. 4k 160 fps'e yakınlaşacak tek kart geriye 5090 kalıyor o da anca çoğu ayarı düşürerek sabit 160 alabilir.

5090 kullanan adam da gamepower monitör kullanmasın bir zahmet.
ne alaka kanka 5090 olan arkadaşım 1080 monitor kullanıyor rampage

7:15 izle.
Dlss 4.5 Native'den daha iyi.

hocam reklam videosuna gerek yok, kendi gözlerimle görebiliyorum farkı, hellblade 2'de dlss yüzünden baş dönmesi kusma ile oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldım. ha bu arada dediğim kullanıcı sizsiniz mesela, 5070ti kullanan biri olarak asus 4k oled tercih etmişsiniz. konuuyu başka yere çekmeyelim eleştirdiğim kısım bu.

ne alaka kanka 5090 olan arkadaşım 1080 monitor kullanıyor rampage
var hocam öyle insanlar iphone 15 pro max alıp yolda gördüğü kılıfçıdan 100 liraya kılıf alan arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri