🔥İndirim Lansman fiyatı GamePower kaze dual 11999tl

2 klık ktcmı yoksa bumu sistemin kaldırmaz herhalde 4 k falan ama

Dual mod olayı yaygınlaştıktan sonra çıkan modellerin panel kalitesi birbirine çok yakın oluyor. Bu ürün de tanıtım sayfasında 350 nits ve geniş renk gamı seçeneklerini destekliyor gibi görünüyor. Bence tercih edilebilir.

Dual mod olayı yaygınlaştıktan sonra çıkan modellerin panel kalitesi birbirine çok yakın oluyor. Bu ürün de tanıtım sayfasında 350 nits ve geniş renk gamı seçeneklerini destekliyor gibi görünüyor. Bence tercih edilebilir.
ktc 2kdan iymidir

Bana kalırsa gamepower monitöre bu kadar para verilmez hani f/p olanlar 1080p 4-5k olanları anlarımda 12k çok yüksek bir fiyat uzun süre işini görür mü bilemed4k
4k nerde 1080 p nerde şimdi banada ucuz geldi ama 16 bin tl te gigabyte var bilemedim fiyatı 9.999 tl olsa alınır aslında servis sorunu olan bir firma sonuç olarak fiyatı ucuz ama raz daha inse alınır servisi düşünmeyiz

Sorun aslında fiyatı cebinizde çıksa üzülmeyecek miktar herkesin farklıdır ben 5k monitöre verip içime sinmezse ikincielde 3-4k ya okuturum diye düşünüyorum en azından cebimden fazla gitmez ama 12k veripte içine sinmezse bir süre sonra satmakta zor yüksek fiyatlı olduğu için bilmiyorum herkesin durumu farklıdır. Şimdi al beğenmezsen iade edersin diyenler olacak ama öyle olmuyor çoğumuz taksitle alacağı için iade ettiğinde taksitle geri ödeniyor.

gamepower anahtarlık hediyeyse düşünülür :D

nvdia gene yeni birşeyler çıkarıyor pulsar mıdır nedir bence bu kadar para verilecekse pulsar vs bakılmalı belki güzel bir teknolojidir.

Geri