Wraith sitesi iade sürecleri nasıl oluyor?

qbec

80+
Reaksiyon skoru
2
Wraith w75 v2 modelini almayı düşünüyorum wraithin kendi sitesinden alacağım mesela klavyeyi açtım inceledim klavyeyi beğenmedim iade süreçleri nasılsın oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Wraith w75 v2 modelini almayı düşünüyorum wraithin kendi sitesinden alacağım mesela klavyeyi açtım inceledim klavyeyi beğenmedim iade süreçleri nasılsın oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Wraith kendi ürünlerini 30 gün içerisinde iade alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1769544608267.webp

servisleri kötü ama kendi markasını iade alıyormuş, w75 kötü ama almazdım

servisleri kötü ama kendi markasını iade alıyormuş, w75 kötü ama almazdım
Ne alayım kral vallaha çok kararsız kaldım aklım steel series apex proya da kayıyor logitech g pro x e de uzun süre kullanmak istiyorum aldığım klavyeyi bir türlü karar veremedim

Ne alayım kral vallaha çok kararsız kaldım aklım steel series apex proya da kayıyor logitech g pro x e de uzun süre kullanmak istiyorum aldığım klavyeyi bir türlü karar veremedim
Kral ben w75 phantom white kullanıyorum cok memnunum kesinlikle öneririm

konu aç bütçe belirt isteklerini belirt önerirler, technopatta daha bilen arkadaşlar var burda saçma öneriler geliyor

benim değişim/iade 2 güne onaylandı aradılar mail attılar gayet ilgililer.

konu aç bütçe belirt isteklerini belirt önerirler, technopatta daha bilen arkadaşlar var burda saçma öneriler geliyor
Kral onuda yapıyorum da birine karar veriyorum hop birisi bir şey söylüyor aklım karışıyor ne yapicam ne edicem karar veremedim.

howl 75 nasıl bilginiz var mı incelediniz mi?
bence böyle zattir zuttur manyetik almak yerine mchose g75x falan alsan daha keyifle kullanırsın, espor arenasında değilsen hiç fark etmeyecek senin için. ürün hakkında fikrim yok incelemede görmedim ama dediğim gibi bence almayın

Geri