AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 155
hocam ışığı kapanıyor mu birde fan sesi çok mu
hocam ışığı kapanıyor mu birde fan sesi çok mu
Fan sesi az. Bir tuşu yok. Kapanmıyor. Önde 2 adet usb portu mevcut. 1 adet kablo çıkıyor. Acaba 2 adet takınca performansı aynı mı olur yoksa farklı mıhocam ışığı kapanıyor mu birde fan sesi çok mu
anladım hocam. usb çoklayıcı niyetinde 1 tane fazladan giriş oluyor. fan hızı nasıl peki laptopu rahatlatır mıFan sesi az. Bir tuşu yok. Kapanmıyor. Önde 2 adet usb portu mevcut. 1 adet kablo çıkıyor. Acaba 2 adet takınca performansı aynı mı olur yoksa farklı mı![]()
Fan hızı çok değil. Rahatlatacak kadar soğutmaz ama az da olsa iş yapar. 1000-1200rpm arası dönüyormuş. 25-28dba ses şiddeti. Yani gözüken o ki sessiz baya. Gaming laptop fanı sessizde olsa bile daha çok ses çıkarır.anladım hocam. usb çoklayıcı niyetinde 1 tane fazladan giriş oluyor. fan hızı nasıl peki laptopu rahatlatır mı
tamamdır hocam sağolasınFan hızı çok değil. Rahatlatacak kadar soğutmaz ama az da olsa iş yapar. 1000-1200rpm arası dönüyormuş. 25-28dba ses şiddeti. Yani gözüken o ki sessiz baya.
Sadece yükseltmek için bile alınabilir doğru. Peki ağır bir laptop dayanır mı ?Teşekkürler konu sahibine yükseltmek için aldım işimi gördü
Dayanır gibi sağlam duruyorSadece yükseltmek için bile alınabilir doğru. Peki ağır bir laptop dayanır mı ?