Çözüldü✓ 27 inç Qhd IPS Monitör Önerisi

slm.ycl02

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,619
Bütçe
10000
10bin TL bütçe ile 27 inç QHD IPS monitör arıyorum.
Sistemi yeni topladık 7500f 5070 kombosu var.
Buna yakışır güzel bir monitor arıyoruz ama monitörleri 27 qhd olarak hiç tanımıyorum.
Şöyle parlaklığı, renkleri güzel bir şeyler önerebilir misiniz? Sistemdeki en önemli parçadır benim nezdimde.
Son zamanlarda paylaşılan 150hz fazeon monitör var bir tek sepetimde. Bütçe maksimum sınır olmakla birlikte 7-10 arası monitör önerisi alabilirim.

Samsung ve AOC panel konusunda en iyi markalardan diye biliyorum. 2K bir monitör alacaksın zaten bunlar üzmez bütçene göre öneri yaptım ama bence bi tık daha bütçe koyup OLED kovalayabilirsin o sisteme ekran kartına OLED yakışır bence

Samsung ve AOC panel konusunda en iyi markalardan diye biliyorum. 2K bir monitör alacaksın zaten bunlar üzmez bütçene göre öneri yaptım ama bence bi tık daha bütçe koyup OLED kovalayabilirsin o sisteme ekran kartına OLED yakışır bence
Çok teşekkürler oled zor bile değil imkansız :) Çok bütçe lazım ona.

10bin TL bütçe ile 27 inç QHD IPS monitör arıyorum.
Sistemi yeni topladık 7500f 5070 kombosu var.
Buna yakışır güzel bir monitor arıyoruz ama monitörleri 27 qhd olarak hiç tanımıyorum.
Şöyle parlaklığı, renkleri güzel bir şeyler önerebilir misiniz? Sistemdeki en önemli parçadır benim nezdimde.
Son zamanlarda paylaşılan 150hz fazeon monitör var bir tek sepetimde. Bütçe maksimum sınır olmakla birlikte 7-10 arası monitör önerisi alabilirim.
Geldi elime fazeon 150 hz 2k güzel duruyor

Fiyat epey uygun geldi kendisi nasıldır?
Forumda epey paylaşılmıştı paneli kaliteli,ama bazılarında ölü piksel durumu olmuştu eğer ölü piksel olmazsa iyi bir monitör

Sipariş geçeceğiz şimdi son karar ne alınmalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung mu AOC mi?

Samsung cok yeni.Çıkali 1 2 ay oldu incelemesi yok diye biliyorum.

Kağıt üstünde alınır mesela

Zamanında çok önerilen monitör.

Samsung cok yeni.Çıkali 1 2 ay oldu incelemesi yok diye biliyorum.

Kağıt üstünde alınır mesela

Zamanında çok önerilen monitör.
Daha çok seçenek daha çok kararsızlık getirdi hiç anlamıyoruz ne alalım? Taksit olsa daha iyi olur.

Geri