AMD Ryzen 9 8940HX + 32gb olan modelini almıştım 64eValla 64K'ya Mediamarktta yakalamıştım ben i7 14 ve 5060'lısını. Dedim bu daha fazla düşmez herhalde. Harbiden de çoğu model epey inerken bi tek F16 5060 pek indirime girmiyor. 70 bandında hep.
AMD Ryzen 9 8940HX + 32gb olan modelini almıştım 64eValla 64K'ya Mediamarktta yakalamıştım ben i7 14 ve 5060'lısını. Dedim bu daha fazla düşmez herhalde. Harbiden de çoğu model epey inerken bi tek F16 5060 pek indirime girmiyor. 70 bandında hep.
A16 modeli bahsettiğin F16 değil hocamAMD Ryzen 9 8940HX + 32gb olan modelini almıştım 64e
Adamlar yazdığını unutmuştur veya farklı ürün gamı için yazmışlardır. Teknik olarak dedikleri mümkün değil.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Serinin en güzel modeli çünkü hocam onun 5070 lisi olsa bu fiyata sesimi çıkartmam zaten arkadaşlar a16 atıyorlar. F16 atsa onada söz yok.
Hocam zaten sadece yorum değil. Kendileri teknik bir araştırma yapıp giriyorlar . Ziyaretçi yorumlarıda etkiliyor ben bundan bahsettim. Ayrıca epeyin girdiği puanların gerçeklik payı yok . Saçma sapan ürünlere 80+ puan veriyorlar.Adamlar yazdığını unutmuştur veya farklı ürün gamı için yazmışlardır. Teknik olarak dedikleri mümkün değil.
+1Hocam zaten sadece yorum değil. Kendileri teknik bir araştırma yapıp giriyorlar . Ziyaretçi yorumlarıda etkiliyor ben bundan bahsettim. Ayrıca epeyin girdiği puanların gerçeklik payı yok . Saçma sapan ürünlere 80+ puan veriyorlar.
Sendekiyle bendeki farklıymış. Bende F16 olanı var. O model hakkında pek bilgim yok ama güzeldirAMD Ryzen 9 8940HX + 32gb olan modelini almıştım 64e
Hocam benim bildiğim f intel oluyor a da AMD oluyor yanlış mıyım?A16 modeli bahsettiğin F16 değil hocam
CİDDİ bir fark var hocam onu söylemek isterim. ram konusunda %100000 haklısınız fakat mobile kısımda da desktop kısımda da deneyimlediğimden söylüyorum ki 5060 5070 arasında ciddi farklar var. bende 3 hafta önce lenovo legion aldım 5070'li 79'a aldım 32gb falan. bunu görünce kafam karıştı da bir legion değildir diyip geçmiştim iyi ki de öyle yapmışım.Hocam 16 GB çift kanal ram var. 8GBx2 olarak konulmuş sadece burdan 32GB rame dönmek için en az 20K'ya yakın para harcamanız lazım. Hiç mantıklı değil bana kalırsa. 115w 5070 ile 5060 arasında tam olarak nasıl bir performans farkı var o kısmını bilmiyorum ama bu kısıt karar da çok etkili olacaktır bence.
Hocam rtx 5060 ile 5070 testlerine baktım Max 10 FPS fark oluyor yani çok abartılı bir fark testlerde görmedim açıkçası.CİDDİ bir fark var hocam onu söylemek isterim. ram konusunda %100000 haklısınız fakat mobile kısımda da desktop kısımda da deneyimlediğimden söylüyorum ki 5060 5070 arasında ciddi farklar var. bende 3 hafta önce lenovo legion aldım 5070'li 79'a aldım 32gb falan. bunu görünce kafam karıştı da bir legion değildir diyip geçmiştim iyi ki de öyle yapmışım.
bende testlere bakınca 13 fps fark gördüm sonra iki cihazı yan yana koyunca %40 fark görünce 2026 olmuş halen mal gibi video izleyip oradaki değerlere inanan beynimi seveyim dedim.Hocam rtx 5060 ile 5070 testlerine baktım Max 10 FPS fark oluyor yani çok abartılı bir fark testlerde görmedim açıkçası.
5070 saf kas gücünde önde evet ama fark %40 kadar değil. Bir kere ikisi de 8GB. 5070'e 8gb VRAM koyan NVIDIA'a da akıl aramamak lazımbende testlere bakınca 13 fps fark gördüm sonra iki cihazı yan yana koyunca %40 fark görünce 2026 olmuş halen mal gibi video izleyip oradaki değerlere inanan beynimi seveyim dedim.
loq varken alınmaz yazmaya gelip gördüğüm o güzel yorumulan kimse mi demedi bu katanalar les diye
loq daha iyi bundan gidin onu alin