Bilek destekli Tam boyut mekanik klavye önerisi

Fratbener

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
3500
Tam boyut red switch bilek destekli mekanik klavye almak istiyorum. Ne alacağıma karar veremedim. ne önerirsiniz?
(mümkünse hot swap de olsun istiyorum.)

İstediğiniz özelliklerde Rampage, Gamepower vb. fason üretim eski ürünleri var. Bunlar Çinli firmalarda daha çok %60-75 klavyeler üretildiğinden ve genelde bazı kullanıcılar Türkçe tuş ve büyük enter gibi eskide kalan şeylere gereksiz takıntılı olduğundan yüksek fiyattan satılıyor. Ayrıca bunlarda kullanılan Red Switchler aşırı ucuz oluyor. Yani bol bol çift basma sorunları falan yaşanıyor.

Diğer tarafta %60-75 klavyelerde mümkün oldukça firmaların kendi ürettiği farklı renkte switchler var. Kendi ürettiklerinden kaliteyi fiyata göre ayarlayabiliyorlar ve bu tarz sorunlar daha az oluyor.

Ben şu tarz %100 klavyeleri almanızı öneririm. Bence beyaz olanı alın.

Ayrıca şu an kullandığım Gloriotu bilek desteğini almanızı öneririm. Bu bilek desteği klavye değiştiğinizde de kullanabileceğinizden ve hafif kumaş, süngerimsi bir şey olduğundan daha rahat.

Sadece bilek desteğinden dolayı bir tık bütçeniz artabilir.

Veya bilek desteğine ayrı bir bütçe çıkıp şu tarz bir ürün de alınabilir.

İstediğiniz özelliklerde Rampage, Gamepower vb. fason üretim eski ürünleri var. Bunlar Çinli firmalarda daha çok %60-75 klavyeler üretildiğinden ve genelde bazı kullanıcılar Türkçe tuş ve büyük enter gibi eskide kalan şeylere gereksiz takıntılı olduğundan yüksek fiyattan satılıyor. Ayrıca bunlarda kullanılan Red Switchler aşırı ucuz oluyor. Yani bol bol çift basma sorunları falan yaşanıyor.

Diğer tarafta %60-75 klavyelerde mümkün oldukça firmaların kendi ürettiği farklı renkte switchler var. Kendi ürettiklerinden kaliteyi fiyata göre ayarlayabiliyorlar ve bu tarz sorunlar daha az oluyor.

Ben şu tarz %100 klavyeleri almanızı öneririm. Bence beyaz olanı alın.

Ayrıca şu an kullandığım Gloriotu bilek desteğini almanızı öneririm. Bu bilek desteği klavye değiştiğinizde de kullanabileceğinizden ve hafif kumaş, süngerimsi bir şey olduğundan daha rahat.

Sadece bilek desteğinden dolayı bir tık bütçeniz artabilir.

Veya bilek desteğine ayrı bir bütçe çıkıp şu tarz bir ürün de alınabilir.
2-3 senedir rampage kullanıyodum bozuldu. bu süreçte de baya bir marka türemiş mchose atk aula ajaxx vs ben kalitelerini bilmediğim için çok arada kaldım. araştırana kadar hiç duymadım para verip bozulduğunda karşımda muhattap bulamazsam diye de mesafe durdum

2-3 senedir rampage kullanıyodum bozuldu. bu süreçte de baya bir marka türemiş mchose atk aula ajaxx vs ben kalitelerini bilmediğim için çok arada kaldım. araştırana kadar hiç duymadım para verip bozulduğunda karşımda muhattap bulamazsam diye de mesafe durdum
Bunlar Çinli markalar. Direkt kendi üretimlerini daha kaliteli şekilde artık pazarlıyorlar. Rampage fason üretim yani Çinli biriyle anlaşıp benim markamı bas ve bana bundan 1000 tane üret diyen markalar.

Son düzenleme:
Bunlar Çinli markalar. Direkt kendi üretimlerini daha kaliteli şekilde artık pazarlıyorlar. Rampage fason üretim yani Çinli biriyle anlaşıp benim markamı bas ve bana bundan 1000 tane üret diyen markalar.
Monsterın klavyeler nasıl peki

Monsterın klavyeler nasıl peki
Fason üretim ve pahalı.

Yine de alınacaksa yeni olanlarını alın. Bence knob çok şart değil, knob bir klavye aldım ve çoğu zaman kullanmıyorum. Genelde sistemde ses seviyesini %30-50 arası kullanıyorum. Sesleri tarayıcı, oyun, uygulama vb. üzerinden ayarlıyorum daha çok. Çoğu zaman gerek bile kalmıyor.

Gerçekte nasıl gözüküyor bilmiyorum, ama sitede kontrast vb. iyi resimler kullanıyorlar. Tabii gerçekte kalitesi nedir bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak ben sizin yerinizde olsam şu kablosuz klavyeyi alır. Ayrıca klavye desteği için de bütçe çıkarırdım.

Yukarıdaki bilek desteğini aynı satıcıdan aldım. Glorious yetkili satıcısı, hem klavye kablosu hem de bilek desteği iki ürününden de memnunum. Glorious'dan sadece fare, klavye falan almam. Ama diğer aksesuarlarda gayet iyi firma.

Sadece şu bilek desteğini alırken görseldeki klavyeyi %75 sanmıştım. Meğer %100 klavye içinmiş. Bir miktar klavyenin sağındaki boşluğu işgal ediyor ama dert değil. Öncesinde KlasseGear'ın ucuz bir klavye desteği vardı ve açıkcası bilek için yetersiz geliyordu bunu aldım.

1769620352139.webp

Son düzenleme:
Geri