Çözüldü✓ Sistemim bozuldu yardımınız lazım (Güncellendi)

anlatamıyorum 32 lik kiti sök 1 taneisini 1 ci girişe tak 2.yi takma lütfen tek tak test et
Yok kanka denedim bu önceden çektim ramları tek tek denedim ikiside anlıyorum seni

Yok kanka denedim bu önceden çektim ramları tek tek denedim ikiside anlıyorum seni
ömrümde gördügüm en garip sorun mesela videoda anakartın girişinin üzerinde beyaz bir giriş var o ne girişi çıkık

ömrümde gördügüm en garip sorun mesela videoda anakartın girişinin üzerinde beyaz bir giriş var o ne girişi çıkık
Fanların girişi kanka tek tek cıkarıp denedim

Fanların girişi kanka tek tek cıkarıp denedim
anladım

elediklerimiz

işlemci sorunsuz

ramler sorunsuz

potansiyel suçlular

ekran kartı,güç kaynagı ve anakart

anladım

elediklerimiz

işlemci sorunsuz

ramler sorunsuz

potansiyel suçlular

ekran kartı,güç kaynagı ve anakart
Ekran kartı takılı değil onu çıkardım ben sorunsuz o . Benim şüphelendiğim anakart veya psu . Psu için yedek yok yarın pcciye gidip başka psu ile deneceğim son çare

Ekran kartı takılı değil onu çıkardım ben sorunsuz o . Benim şüphelendiğim anakart veya psu . Psu için yedek yok yarın pcciye gidip başka psu ile deneceğim son çare
koklayabilrisiniz güç kaynagında yanık kokusu varsa tespit etmiş olursunuz kafadan

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Merhaba arklar,

Yarım saat önce pc de öylesine gezniyordum. Pc birden pat diye kapandı. Tekrar güç düğmesine basıyorum açılmıyor sadece ramların ısıgı yanıyor. Beyaz kabloları kaldırıp tekrar denedim usbleri cıkarıp tekrar denedim . Güç fişi cıkarıp enerji bosaltıp denedim acılmadı. Ekran kartı söktüm yine açılmadı. Sorun psuda mı acaba bilemedim.

Beyaz Sistem : Rz7 7800x3D / Colorful iGame GeForce RTX 4070 / MAG CoreLiquid E360 / X670E Gaming Plus Wifi / TEAMGROUP T-Force Delta Cl30 6000Mhz 32Gb Ram / 970 Evo Plus + 980 Pro + Kıoxıa Pro + Kıoxıa Exceria Plus (Hepsi 1Tb) / ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı / Nzxt H9 Flow Dikey Gpu

Alıntıyı görüntüle
siyah sistemin olsaydı çözülürdü sorununda beyaz olduğu içiz zor.

Evde yedek ekran kartı varsa onunla da dene hocam.
Kankam ekran kartında sorun değil ki zaten sökülü . Sökülü olsa çalışması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

koklayabilrisiniz güç kaynagında yanık kokusu varsa tespit etmiş olursunuz kafadan
Hiç yanık yok oda garip . Ne saçma bi arıza ya bu

Kankam ekran kartında sorun değil ki zaten sökülü . Sökülü olsa çalışması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç yanık yok oda garip . Ne saçma bi arıza ya bu
bende şaşırdım acayip garip bir sorun ya anakart ya güç kaynagı 2 sinden biri

bende şaşırdım acayip garip bir sorun ya anakart ya güç kaynagı 2 sinden biri
SSDleri söküp denesem diyorumda alakasız. Neyse herşeyin garantisi var yarın belli olur

Geri