Hocam bende format usbsi + birkaç dosya atmak için arıyorum. Hızı çokta önemli değil f/p neler var. Kioxia ve goodram'in 32liklerini buldum ama nasıldır bilmiyorum.2.0 olanlar bile pahalanmış. 200TL civarına 64gb 2.0 mantıklı gibi duruyor.
Sıfır ram duruyordu elimde. Pahalanmadan 2-3 ay önce göndermiştim.![]()
64GB olanları aynı fiyat hemen hemen neredeyse. Onlara bakmalısın. Yani dediğin şekilde kullanacaksan yeter ya. Benim de böyle kullandığım belleklerim var. Hıza çok takılmıyorum. Hızlı olsa iyi olurdu ama fiyatı 2x oluyor neredeyse.Hocam bende format usbsi + birkaç dosya atmak için arıyorum. Hızı çokta önemli değil f/p neler var. Kioxia ve goodram'in 32liklerini buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Ayıp la insan etiket atardıf/p olan 200 - 250 bandında ya da daha ucuza 16gb varsa önerilerinizi bekliyorum
Format usbsi için 16 bile yeter dosyaların büyük değilse ama attıklarıma bakabilirsinHocam bende format usbsi + birkaç dosya atmak için arıyorum. Hızı çokta önemli değil f/p neler var. Kioxia ve goodram'in 32liklerini buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Almışken 32lik alıyım dedim.Format usbsi için 16 bile yeter dosyaların büyük değilse ama attıklarıma bakabilirsin
Goodramin adı üstünde zaten ramleri biliniyor ama usbleri konusunda en ufak bilgim yok ilk defa görüyorum çok dosya depoluyorsan 3.attığımı alabilirsin bende dediğim gibi 2 tane 128lik var amazon hediye kartı geçti elime onu harcayacak bir şey bulamayınca almıştım onun dışında o sandiski de baya bir süre aktif kullandım hatta winpe falan kurup çok boot ettiğim oldu şimdi çekmecede lazım olunca aranmayı bekliyor.Almışken 32lik alıyım dedim.
Bu nasıldır hocam ilk defa gördüm. Olmadı sizin attığınız sandiski alır geçerim.GOODRAM USB-UME3-0320K0R11-32GB 3.2 Gen.1 USB FLASH BELLEK : Amazon.com.tr
GOODRAM USB-UME3-0320K0R11-32GB 3.2 Gen.1 USB FLASH BELLEK : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.Goodramin adı üstünde zaten ramleri biliniyor ama usbleri konusunda en ufak bilgim yok ilk defa görüyorum çok dosya depoluyorsan 3.attığımı alabilirsin bende dediğim gibi 2 tane 128lik var amazon hediye kartı geçti elime onu harcayacak bir şey bulamayınca almıştım onun dışında o sandiski de baya bir süre aktif kullandım hatta winpe falan kurup çok boot ettiğim oldu şimdi çekmecede lazım olunca aranmayı bekliyor.
ne bilim flash bellek konusunda etiketlemek aklima gelmedi eyw linkler içinAyıp la insan etiket atardı
SanDisk Cruzer Glide 32GB USB 3.0 Flash Bellek - SDCZ600-032G-G35 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SanDisk Cruzer Glide 32GB USB 3.0 Flash Bellek - SDCZ600-032G-G35 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trKIOXIA TransMemory U301 32GB USB Bellek – USB 3.2 Gen 1, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA TransMemory U301 32GB USB Bellek – USB 3.2 Gen 1, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sonuncunun 128liğinden aldım 2 tane 500 liraya tabi alalı birkaç yıl olacak işimi fazla fazla görüyor en üsttekindende var elimde aktif kullandım o da iyi ortadaki arkadaşın ömrü uzun değil diğerleri kadar ama ucuz iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format usbsi için 16 bile yeter dosyaların büyük değilse ama attıklarıma bakabilirsin