Ben de pc yükselttim hocam ve glossy oled denedim. Bana semi glossy veya mat lazım. Napsam acdms mi alssam asusYeni nesili bekle.
Hangi monitörü denedin?Ben de pc yükselttim hocam ve glossy oled denedim. Bana semi glossy veya mat lazım. Napsam acdms mi alssam asus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alıp geçsem mi veya 9800x3d 9070xt
AQDMG asus 2k 240Hangi monitörü denedin?
Aqdmg biraz fazla yansıma yapıyor. QD oled en az yansıma yapan oled panel. Semi glossy herhangi bir modeli alabilirsin. Eğer çok rahatsız oluyorsan mat qd oledler yansıma konusunda çok iyi.AQDMG asus 2k 240
Fps oyunlarında oyun zevki ne kadar fark ediyor? Şu an 240hz ips kullanıyorum 360 olede geçmeme değer mi sizce (görüntü kalitesi farkını biliyorum oyun zevki açısından soruyorum hocam) bi de oledler ipslere göre daha mı çok göz yoruyor sizceSamsung Odyssey G6 360hz'i 20 bin liraya aldığım için çok mutluyum![]()
Bu Dell monitörün 2k olan modelini AW2725D uzun zamandır araştırdım almaya karar verdiğim gün ürün renginin lacivert olduğunu gördüm almaktan malesef vazgeçtim yerine ne alacağım bilmiyorum 2 yıllık msi G274QPF monitörüm arızalandı ücret iadesi yaptılar 5.nesil 2K oledler ne zaman piyasaya girer acaba merak ediyorum monitörsüz kaldım.
acdms çekiyimi o halde sizce?Aqdmg biraz fazla yansıma yapıyor. QD oled en az yansıma yapan oled panel. Semi glossy herhangi bir modeli alabilirsin. Eğer çok rahatsız oluyorsan mat qd oledler yansıma konusunda çok iyi.
36k o model için gereksiz pahalı. Acdng daha üst model ama daha ucuza satılıyor.acdms çekiyimi o halde sizce?
28.5K vatanda36k o model için gereksiz pahalı. Acdng daha üst model ama daha ucuza satılıyor.
Ben olsam Asus diye bu paraları vermem diğer markalardan oled monitör bakarım. Dell, MSI, Lenovo, Aoc vs alınabilir. Asus şart diyorsanız acdms yerine acdng alın daha üst seviye.
O zaman alınır.28.5K vatanda
Teşhir onlar28.5K vatanda