🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör - 20,4 bin TL

Bütçe yükseltip bunlardan birine mi geçmeliyim yoka yeni nesil beklenmeli mi
(sistemim yok yaza kadar yavaş yavaş topluyorum)

Ekler

• IMG_0217.webp
    IMG_0217.webp
    91.9 KB · Hit: 95
Ben de pc yükselttim hocam ve glossy oled denedim. Bana semi glossy veya mat lazım. Napsam acdms mi alssam asus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alıp geçsem mi veya 9800x3d 9070xt
Hangi monitörü denedin?

AQDMG asus 2k 240
Aqdmg biraz fazla yansıma yapıyor. QD oled en az yansıma yapan oled panel. Semi glossy herhangi bir modeli alabilirsin. Eğer çok rahatsız oluyorsan mat qd oledler yansıma konusunda çok iyi.

Samsung Odyssey G6 360hz'i 20 bin liraya aldığım için çok mutluyum :D
Fps oyunlarında oyun zevki ne kadar fark ediyor? Şu an 240hz ips kullanıyorum 360 olede geçmeme değer mi sizce (görüntü kalitesi farkını biliyorum oyun zevki açısından soruyorum hocam) bi de oledler ipslere göre daha mı çok göz yoruyor sizce

Bu Dell monitörün 2k olan modelini AW2725D uzun zamandır araştırdım almaya karar verdiğim gün ürün renginin lacivert olduğunu gördüm almaktan malesef vazgeçtim yerine ne alacağım bilmiyorum 2 yıllık msi G274QPF monitörüm arızalandı ücret iadesi yaptılar 5.nesil 2K oledler ne zaman piyasaya girer acaba merak ediyorum monitörsüz kaldım. :)

9 taksit çok cezbetti şuan.Alınır mı ki ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eldeki 2 monitörü satıp buna geçesim var.

acdms çekiyimi o halde sizce?
36k o model için gereksiz pahalı. Acdng daha üst model ama daha ucuza satılıyor.

Ben olsam Asus diye bu paraları vermem diğer markalardan oled monitör bakarım. Dell, MSI, Lenovo, Aoc vs alınabilir. Asus şart diyorsanız acdms yerine acdng alın daha üst seviye.

36k bütçeniz varsa ve 2k arıyorsanız buna bakın.

Geri