Yardım 16 ya da 32GB usb bellek önerisi lazım

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,211
f/p olan 200 - 250 bandında ya da daha ucuza 16gb varsa önerilerinizi bekliyorum

2.0 olanlar bile pahalanmış. 200TL civarına 64gb 2.0 mantıklı gibi duruyor.
Sıfır ram duruyordu elimde. Pahalanmadan 2-3 ay önce göndermiştim. :D

Son düzenleme:
2.0 olanlar bile pahalanmış. 200TL civarına 64gb 2.0 mantıklı gibi duruyor.
Sıfır ram duruyordu elimde. Pahalanmadan 2-3 ay önce göndermiştim. :D
Hocam bende format usbsi + birkaç dosya atmak için arıyorum. Hızı çokta önemli değil f/p neler var. Kioxia ve goodram'in 32liklerini buldum ama nasıldır bilmiyorum.

Hocam bende format usbsi + birkaç dosya atmak için arıyorum. Hızı çokta önemli değil f/p neler var. Kioxia ve goodram'in 32liklerini buldum ama nasıldır bilmiyorum.
64GB olanları aynı fiyat hemen hemen neredeyse. Onlara bakmalısın. Yani dediğin şekilde kullanacaksan yeter ya. Benim de böyle kullandığım belleklerim var. Hıza çok takılmıyorum. Hızlı olsa iyi olurdu ama fiyatı 2x oluyor neredeyse.

f/p olan 200 - 250 bandında ya da daha ucuza 16gb varsa önerilerinizi bekliyorum
Ayıp la insan etiket atardı :D

Sonuncunun 128liğinden aldım 2 tane 500 liraya tabi alalı birkaç yıl olacak işimi fazla fazla görüyor en üsttekindende var elimde aktif kullandım o da iyi ortadaki arkadaşın ömrü uzun değil diğerleri kadar ama ucuz iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format usbsi için 16 bile yeter dosyaların büyük değilse ama attıklarıma bakabilirsin

Almışken 32lik alıyım dedim.
Bu nasıldır hocam ilk defa gördüm. Olmadı sizin attığınız sandiski alır geçerim.
Goodramin adı üstünde zaten ramleri biliniyor ama usbleri konusunda en ufak bilgim yok ilk defa görüyorum çok dosya depoluyorsan 3.attığımı alabilirsin bende dediğim gibi 2 tane 128lik var amazon hediye kartı geçti elime onu harcayacak bir şey bulamayınca almıştım onun dışında o sandiski de baya bir süre aktif kullandım hatta winpe falan kurup çok boot ettiğim oldu şimdi çekmecede lazım olunca aranmayı bekliyor.

Goodramin adı üstünde zaten ramleri biliniyor ama usbleri konusunda en ufak bilgim yok ilk defa görüyorum çok dosya depoluyorsan 3.attığımı alabilirsin bende dediğim gibi 2 tane 128lik var amazon hediye kartı geçti elime onu harcayacak bir şey bulamayınca almıştım onun dışında o sandiski de baya bir süre aktif kullandım hatta winpe falan kurup çok boot ettiğim oldu şimdi çekmecede lazım olunca aranmayı bekliyor.
teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Ayıp la insan etiket atardı :D

Sonuncunun 128liğinden aldım 2 tane 500 liraya tabi alalı birkaç yıl olacak işimi fazla fazla görüyor en üsttekindende var elimde aktif kullandım o da iyi ortadaki arkadaşın ömrü uzun değil diğerleri kadar ama ucuz iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format usbsi için 16 bile yeter dosyaların büyük değilse ama attıklarıma bakabilirsin
ne bilim flash bellek konusunda etiketlemek aklima gelmedi eyw linkler için

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Git bir bit pazarına 4-16-32 gb lık bir sürü usb bellek görürsün, 20-50 TL ye de alırsın :) Eğer kırığı çığığı yoksa veya açılmamış ise büyük olasılıkla çalışırlar. O kadar para vermeye gerek yok zaten şimdi sıfırlar 64 gb den başlar, aşağısı antika sayılıyor.

Geri