Ben aldim batarya ölü geliyor sorun yasayanlar vardi bende yasadim garantiye yollicambu ürünleri alıp memnun olan var mı sanki daha önceden alınıp iadeler olmuştu
Ben aldim batarya ölü geliyor sorun yasayanlar vardi bende yasadim garantiye yollicambu ürünleri alıp memnun olan var mı sanki daha önceden alınıp iadeler olmuştu
çok çabuk kırılıyor ucu hocam aldım iade ettim cok dandik malzemesibu ürünleri alıp memnun olan var mı sanki daha önceden alınıp iadeler olmuştu
Bu üründe çift batarya yok hocam alanların tercih sebebi çift bataryalı olmasıydı. Attığınız üründe tabii ki ucuz ama çift bataryalı modelin kasımda bile indirimli hali 2000 tlydiİndirim yok.Bu model piyasada yeni. 2 bandından çıkmıştı fiyatı güzel düşmüş.
![]()
auhma AHV-24 LIMITED EDITION – 20.000PA Brushless Kablosuz Araç İçi Basınçlı Üfleme & Çekme Süpürges - Fiyatı, Yorumları
auhma AHV-24 LIMITED EDITION – 20.000PA Brushless Kablosuz Araç İçi Basınçlı Üfleme & Çekme Süpürges yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
- fenerlimühendis
- Cevaplar: 0
- Forum: Sıcak Fırsatlar
bende 0 ürün aldım şarj tutmuyordu değişime gönderdim haber bekliyorumBataryaları sorunlu şarj tutmuyor . Galiba firma yardımcı oluyordu ama ben uğraşmadım kaldı öyle .
Bende onu soracaktım ahv24 limited da bu tarz batarya sorunu var mıkonudakimi yoksa
Auhma Ahv-24 Lımıted Edıtıon 20.000pa Brushless
bumu daha iyi