Evet bu.Alıntıyı görüntüle
bu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende anlamadım ne demek istediğini, bilgili birine benziyor.
Evet bu.Alıntıyı görüntüle
bu mu?
bence sorun driverdandır, Display Driver Uninstaller (DDU) indir ekran kartı yazılımını sil (ekran gidip gelebilir sorun yok) yeniden başladıktan sonra internetten 9070 xt amd driver yaz. Amd sitesindeki WHQL olanı indirAlıntıyı görüntüle
bu mu?
Evet onu da kapat.değişken yenileme hızını da kapatmalı mıyım?
Daha kötü yapamaz endişelenmeHiç bir işe yaramadı, hatta galiba daha kötü yaptı.
denendı mı bılmıyorum ama cıkar tak yapın duzelmezse kablo degıstırı9n hdmı ya sa dp ye dp se hdmı gecın sonra guvenlı modda acın drverı sılınekran kartını tak cıkar yap hocam
Deneme yanılma işleri bunlar, biraz uğraşman gerekecek. Yabancı forumlara, reddit e vs de bak. Chat GPT ye de sorabilirsin. Samanlıkta iğne aramak gibi bu işler. Ama doğru yöntemi bulunca keyfine diyecek olmuyor. Zamanında ne sorunlar çıktı bilgisayarımda da saatlerce araştırma ve deneme yanılma sonucu ancak çözmüştüm.En temizi öncelikle pc yi güvenli modda başlatıp ddu ile ekran kartı sürücününü silmek, sonda amd nin kendi sitesinden yüklemek. Pc yi güvenli modda açmayı nasıl yapacağını YouTube dan bulabilirsin ezberimde yok. Ayrıca sorunun drivardan kaynaklandığını düşünüyorsan intenetten eski sürüm driver bulup sorun çıkarmayanı kullanabilirsin.
rastgele birisine toplattım pcyi, acaba kablo vs bir şeyi yanlış mı taktı ne dersiniz?Deneme yanılma işleri bunlar, biraz uğraşman gerekecek. Yabancı forumlara, reddit e vs de bak. Chat GPT ye de sorabilirsin. Samanlıkta iğne aramak gibi bu işler. Ama doğru yöntemi bulunca keyfine diyecek olmuyor. Zamanında ne sorunlar çıktı bilgisayarımda da saatlerce araştırma ve deneme yanılma sonucu ancak çözmüştüm.
Ek olarak sorun donanım kaynaklı da olabilir, o zaman ya garantiye yollayacaksin ya da işini gerçekten bilen bir bilgisayarcıya götürüp tamir ettireceksin.
amd driverleri hep güncel. onun haricinde güncel tutmam gereken bir şey var mı bilmiyorum bile. bios vb bilmiyorum. kendisi pc ye windows 11 kurmuştu ben kendim usbden rufusla windows 11 yükledim kendim, sonrasında 1 2 ufak tefek uygulama yükledim ve amd adrenaline yükleyip geçtim. neleri yüklemem lazım pcyi ilk sıfırladığımda?Daha kötü yapamaz endişelenmeo ayar yenileme hızına müdahale ediyor sadece. Eğer donanım hızlandırmayı kapatmak sorununu çözmediyse sürücüsel bir sorun demek ki. Temiz kurulum deneyebilirsin sürücülerini de güncel tut.
2 driver öncesinde böyle bir şey yoktu. bilgisayara uygulama yükledikçe sorun dahada çoğaldı.Deneme yanılma işleri bunlar, biraz uğraşman gerekecek. Yabancı forumlara, reddit e vs de bak. Chat GPT ye de sorabilirsin. Samanlıkta iğne aramak gibi bu işler. Ama doğru yöntemi bulunca keyfine diyecek olmuyor. Zamanında ne sorunlar çıktı bilgisayarımda da saatlerce araştırma ve deneme yanılma sonucu ancak çözmüştüm.
Ek olarak sorun donanım kaynaklı da olabilir, o zaman ya garantiye yollayacaksin ya da işini gerçekten bilen bir bilgisayarcıya götürüp tamir ettireceksin.
Temiz kurulum derken eski sürücülerin kalıntılarını silip yeniden sürücü kurmayı kastediyordum. Chipset ve ekran kartı sürücüleri dışında manuel kurman gereken bir sürücü yok. Bu videoda DDU ile nasıl temiz kurulum yapılacağı anlatılıyor.rastgele birisine toplattım pcyi, acaba kablo vs bir şeyi yanlış mı taktı ne dersiniz?
amd driverleri hep güncel. onun haricinde güncel tutmam gereken bir şey var mı bilmiyorum bile. bios vb bilmiyorum. kendisi pc ye windows 11 kurmuştu ben kendim usbden rufusla windows 11 yükledim kendim, sonrasında 1 2 ufak tefek uygulama yükledim ve amd adrenaline yükleyip geçtim. neleri yüklemem lazım pcyi ilk sıfırladığımda?
2 driver öncesinde böyle bir şey yoktu. bilgisayara uygulama yükledikçe sorun dahada çoğaldı.
sen ne zeki şeysin öyle yaaraştır