Ataberktklrğ
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Dün değiştirdim ama bios ekranı aşırı kasıyor ve min 1 dakikada açılıyor bilgisayar bunun sebebi nedir nasıl çözeriz aşırı canım sıkıldı
İşlemci değiştirdiğinde bios ayarların sıfırlanır tekrar yapman gerek.Dün değiştirdim ama bios ekranı aşırı kasıyor ve min 1 dakikada açılıyor bilgisayar bunun sebebi nedir nasıl çözeriz aşırı canım sıkıldı
Hayır sıfırlamadım reis format atayımmı kompleBios ayarlarını sıfırladın mı
Komple format daha iyi olurmubios sıfırlaması yap, intel bileşenlerini sil tekrar yükle.
Hiç dikkat etmedim girdim aslında ayarlar aynı duruyodu ama format daha iyi olur sankiİşlemci değiştirdiğinde bios ayarların sıfırlanır tekrar yapman gerek.
Format atsan dahi bios sıfırlama gerek şefim.Hayır sıfırlamadım reis format atayımmı komple
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ko
Komple format daha iyi olurmu
Hiç dikkat etmedim girdim aslında ayarlar aynı duruyodu ama format daha iyi olur sanki
bios sıfırlama yapman gerekir intel sürücüleri kaldırmak için formatta atabilirsin. Temiz bir işletim sistemi kurmakta iyi fikir.Hayır sıfırlamadım reis format atayımmı komple
Ko
Komple format daha iyi olurmu
Hiç dikkat etmedim girdim aslında ayarlar aynı duruyodu ama format daha iyi olur sanki