Samet383738
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Vazgeçen olursa Ankarada elden alabilirim lazımdı
hocam aldım ben gordion awm den teslım alıcam verebilirim ıstersenızVazgeçen olursa Ankarada elden alabilirim lazımdı
İndirim hâlen devam ediyormu linke tıklayınca 3k fiyat çıkıyorÜrün hiç bu fiyatı görmedi %50 lik bir indirim mevcut ihtiyacı olan acele etsin hızlı tükenir.
![]()
BRAUN BT7420 Islak Kuru Tıraş Makinesi Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BRAUN BT7420 Islak Kuru Tıraş Makinesi Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katılwww.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Aslında sorunuzun cevabını da kendiniz yazmışsınız hocamİndirim hâlen devam ediyormu linke tıklayınca 3k fiyat çıkıyor
Mesaj attım hocam sizehocam aldım ben gordion awm den teslım alıcam verebilirim ıstersenız
Şu kısadan uzuna tarz yapmayı planlıyorum ne kadar olur bakalım bugün gelecek kargokullandım bugün gayet iyi ama 0 kesimi zayıf yani sakal altlarını felan gözle görülür bırakıyor makine şarjı hızlı oluyor ve uzun ömürlü bu makine her gün tıraş olanlara uygun değil kirli sakal ve uzun sakal bırakanlar için daha iyi diye düşünüyorum ben de kirli sakal bırakıyorum o yüzden okay benim için makine uzun ömürlü gibi duruyor