❌İndirim Bitti! (STOK GELDİ) Braun 7 Series BT7420 Islak-Kuru Traş Makinesi 😱 1.499₺ ( Hızlı Tükenir Dip Fiyat )

Kargoya verildi.
1769533858376.webp

kullandım bugün gayet iyi ama 0 kesimi zayıf yani sakal altlarını felan gözle görülür bırakıyor makine şarjı hızlı oluyor ve uzun ömürlü bu makine her gün tıraş olanlara uygun değil kirli sakal ve uzun sakal bırakanlar için daha iyi diye düşünüyorum ben de kirli sakal bırakıyorum o yüzden okay benim için makine uzun ömürlü gibi duruyor

kullandım bugün gayet iyi ama 0 kesimi zayıf yani sakal altlarını felan gözle görülür bırakıyor makine şarjı hızlı oluyor ve uzun ömürlü bu makine her gün tıraş olanlara uygun değil kirli sakal ve uzun sakal bırakanlar için daha iyi diye düşünüyorum ben de kirli sakal bırakıyorum o yüzden okay benim için makine uzun ömürlü gibi duruyor
Şu kısadan uzuna tarz yapmayı planlıyorum ne kadar olur bakalım bugün gelecek kargo

kısadan uzuna vs. gibi şeyler için mükemmel alet hem ayarlama mekanizması olsun hemde gönderdiği taraklar başlıklar olsun tam o iş için uygun ama yanak üstlerini ve sakal altlarını kenarlarını 0lamada başarısız.

• Beğen
Reaksiyonlar: fdv7
Sinekkaydı tıraş makinesi değil ki bu alet, sakal şekillendirici. Oldukça da hassas aralıklarla düzeltme yapabiliyor. Beklentiniz bu yönde olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: fdv7
Benim ürün de geldi. Kutuyu açtığımda hiç şarjı yoktu. Fişe taktığımda ışığı yanıp sönmeye başladı. 15-20dk geçmeden ışık söndü. Bu kadar hızlı mı doluyor şarjı ? Benim aynı model philips traş makinesini 11 saat felan şarjda tutardım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,376
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri