Feministler Cahil Cüheyla Topluluğu

Halsiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,624
Daha demin Siyah Telefon 2 yi izlemek için oturdum baya önceden hevesle bekleyip çıktığında ne bi fragman demeden direk flimi açıp izledim ilk flimide baya sevmiştim ki ANA KARAKTERİ KIZ YAPMIŞLAR tabii ki her tuttan flim ve dizilerde olduğu gibi monta yapışan sümük misali fEMinist dostlarımız bunada el atmış geçende thor son flimi tekrar izliyim dedim orda da thoru kadın yapmışlar o ayrı meselede kadın kanserdi felan hadi onun meselesi büyük ama bu gereksiz ana karakteri kız yapma meselesi daha bir çok flim ve dizide LOKİ misal veriyorum dizide en gıcık olduğum karakterlerden biriydi YAZDIKÇA SİNİRLENİYORUM......

Şu videoyu izleyip bi rahatlamam lazm stres topuna döndüm kısıtlaam olamasa neler anlatıcamda MAALESEF gereksiz bir kural var o yüzden kaba tabirle anlattım anlamışsınızdır derdimi umuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al işte Platform 2 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Lan flim bulaamıyorum bütün devam flimlerLGBT ÜYESİ gibi gözümde

Şu videoyu izleyip bi rahatlamam lazm stres topuna döndüm kısıtlaam olamasa neler anlatıcamda MAALESEF gereksiz bir kural var o yüzden kaba tabirle anlattım anlamışsınızdır derdimi umuyorum

Al işte Platform 2 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Lan flim bulaamıyorum bütün devam flimlerLGBT ÜYESİ gibi gözümde
Platform 2 mi çıktı?
İzliyim bari ilk film derin anlamlıydı.

Feministler el atmamış.
Malesef herkes kız karakterlerin dahada çekici olduğunu düşünüyor.

Oyun oynayan herkese bak bir.
Erkek karakter mi seçiyor Kız mı?

Toplum neye kayıyorsa topluma ayak uydurmaya çalışıyorlar ünlü ve sevilen film olmak için.

"LA TAŞ YOK MU TAŞ" diyesim geldi 🤣
LİNÇ etmeyeni dövüyorlar 😁

Geri