❌İndirim Bitti! Asus Rog XG27UCDM 4k 240hz Oled Monitör 42826₺!(Amazon Depo)

Benim de soundbar vardı, tam oturmuyor diye az üstüne ayarladım monitör koluyla. Ucu ucuna oldu ortaladı masayı.

Arkası büyükmüş ama kola takarken ağırlığı hissettim :kekw:
Yan yana koyup kıyaslamak isterdim DSC farkını.

Yan yana koyup kıyaslamak isterdim DSC farkını.
Bir de şey garibime gitti. Soundbar'ı ben direkt monitöre bağlıyorum aux kablosu ile. Nedense Samsung'a taktığım haline nazaran çok daha iyi performans veriyor ses konusunda. Ses ayarındaki aralık mı yüksek ya da içinde daha gelişmiş bir komponent mi var bilmiyorum.

Şu anda soundbar'dan gelen ses çok daha iyi. Özellikle düşük seste ses kopması/bozulması tümüyle çözüldü.

Bir de şey garibime gitti. Soundbar'ı ben direkt monitöre bağlıyorum aux kablosu ile. Nedense Samsung'a taktığım haline nazaran çok daha iyi performans veriyor ses konusunda. Ses ayarındaki aralık mı yüksek ya da içinde daha gelişmiş bir komponent mi var bilmiyorum.

Şu anda soundbar'dan gelen ses çok daha iyi. Özellikle düşük seste ses kopması/bozulması tümüyle çözüldü.
Ben hep Anakarta takıyorum. Bu sebeple hiç denemedim.

@Perfectshot06 hocam sen son sürüme güncelledikten sonra OLED anti flicker'ı açabildin mi? Ben açtığımda middle ayarında vs. ekran gidiyor, kapatınca geliyor.

Displayport 1.4 240hz'de kullanıyorum acaba yüksek hz değeri var diye mi öyle düşürürsem mi açılır?

6080 veya 6070 ti 4k 240 hz kaldırır mı tahmini olarak meraktan soruyorum

6080 veya 6070 ti 4k 240 hz kaldırır mı tahmini olarak meraktan soruyorum
Saf güçte hayır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 hocam sen son sürüme güncelledikten sonra OLED anti flicker'ı açabildin mi? Ben açtığımda middle ayarında vs. ekran gidiyor, kapatınca geliyor.

Displayport 1.4 240hz'de kullanıyorum acaba yüksek hz değeri var diye mi öyle düşürürsem mi açılır?
Hiç açmadım.

Geri