Wraith W1 elime ulaştı merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

dızciii

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
581
Yeni ATK X1 V2 Ultimate metalik kırmızı almama rağmen yanındaki ekranlı dock u ve muadilleri, sundularına göre uygun fiyatı sebebiyle Wraith W1 siyah-gri mouse u aldım ve bu gün elime ulaştı. Hiçbir yerde incelemesini bulamadım almadan önce. Eğer merak ettikleriniz almadan önce sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
Benim şuanlık deneyimlerime göre küçük-orta bpyutlu bol özellikli bi mouse arıyosanız kesinlikle alınır. Bazı dezavantajları var ama fiyatıı ve sundukları ilginizi çekiyosa alınır.
1769264326465.webp

1769264336288.webp

Yeni ATK X1 V2 Ultimate metalik kırmızı almama rağmen yanındaki ekranlı dock u ve muadilleri, sundularına göre uygun fiyatı sebebiyle Wraith W1 siyah-gri mouse u aldım ve bu gün elime ulaştı. Hiçbir yerde incelemesini bulamadım almadan önce. Eğer merak ettikleriniz almadan önce sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
Benim şuanlık deneyimlerime göre küçük-orta bpyutlu bol özellikli bi mouse arıyosanız kesinlikle alınır. Bazı dezavantajları var ama fiyatıı ve sundukları ilginizi çekiyosa alınır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ayarlanabilir dock işi çok tatlı olmuş. Bulunduğu fiyatın gözde ürünlerinden olacak gibi. Malzemesi nasıl?

ayarlanabilir dock işi çok tatlı olmuş. Bulunduğu fiyatın gözde ürünlerinden olacak gibi. Malzemesi nasıl?
malzemesi esneme yapmıyo ama atk x1 v2 ile kıyaslayınca kasası biraz ince geldi. ama üzecek gibi durmuyo. ve içinin çok kolay açılması 2 farklı batarya seçeneği olması ve batarlar ekstra alınmıyo kutudan çıkıyo. bide biraz sesli belki switchleri değişirim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Clickler genişten daralmaya başlamaya ve bunun avantajlı olduğunu duymuştum. Ele oturuşu ve o konuda avantajı olduğunu düşünüyor musun?

Clickler genişten daralmaya başlamaya ve bunun avantajlı olduğunu duymuştum. Ele oturuşu ve o konuda avantajı olduğunu düşünüyor musun?
ele oturuş konusu biraz kişisel bi konu. benim elim büyük o yüzden atk x1 v2 biraz daha iyi oturuyor. ama mesela bunlardan önce temudan ajazz aj159 pro almıştım sensörü saçmalamaya başlayana kadar bayadır kullanıyodum. onunla boyutları yakın ikisini ele oturuş olarak kıyaslarsam w1 çok çok daha iyi ele oturuyo.

ele oturuş konusu biraz kişisel bi konu. benim elim büyük o yüzden atk x1 v2 biraz daha iyi oturuyor. ama mesela bunlardan önce temudan ajazz aj159 pro almıştım sensörü saçmalamaya başlayana kadar bayadır kullanıyodum. onunla boyutları yakın ikisini ele oturuş olarak kıyaslarsam w1 çok çok daha iyi ele oturuyo.
Yanlış sormuşum biraz :D parmakların oturuşu dedikleri avantajı sağlıyor mu ?

sorunları benim nezlimde şunlar.
ağırlık arkaya biniyo batarya en arkada değilebilir olması için böyle oldu sanırım.
malzemesi kalitesiz değil ama bi tık ince kasası.
sağ ve sol clikler çok sesli.
ama fiyatı ve özelliklerini düşününce artısı çok daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış sormuşum biraz :D parmakların oturuşu dedikleri avantajı sağlıyor mu ?
yani çok az bi fark diğer mouselardan öyle aham şaham bi farkı yok o konuda

sorunları benim nezlimde şunlar.
ağırlık arkaya biniyo batarya en arkada değilebilir olması için böyle oldu sanırım.
malzemesi kalitesiz değil ama bi tık ince kasası.
sağ ve sol clikler çok sesli.
ama fiyatı ve özelliklerini düşününce artısı çok daha fazla

yani çok az bi fark diğer mouselardan öyle aham şaham bi farkı yok o konuda
4 adet dot skatez ile geliyor, hızlı mı?

Hocam şarj konusunu naptınız bir problem mi var ben çözemedim zaten kablolu bağlantıda yapamadim
Bende bi sorun yok. 250 lik bataryayı taktım. Biraz hızlı bitiyo gibi 2-3 gün mü ne gitti. Ama şarja taktım ve sorunsuz dolmuş. Dock da şarjı gösteriyo ama %25 lik dilimlerde. Unutmayıp bakmak lazım

Bende bi sorun yok. 250 lik bataryayı taktım. Biraz hızlı bitiyo gibi 2-3 gün mü ne gitti. Ama şarja taktım ve sorunsuz dolmuş. Dock da şarjı gösteriyo ama %25 lik dilimlerde. Unutmayıp bakmak lazım
Benim şuan dock ta 25 gösteriyor bide batarya çizgi işareti var mouseyi taktım ama bu ilerkeme yok ve kablolu da kullanamadim sorun ne olabilir

Yada çok yavaş mi şarj oluyor şarj olurken kuullanamaz miyiz garip

Oyunda şarjım bitti mal gibi kaldim

Ekler

• 1000231881.webp
    1000231881.webp
    100.8 KB · Hit: 35
Geri