Mchose v9 pro satın aldım yardım lazım!!

H2hakan

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba dostlar üste yazdığım gibi Mchose v9 pro satın aldım, bu kulaklığı daha kaliteli birsey için nasıl kullanmam lazım fps oyunlarında ses kasmak için satın aldım hangi uygulamayi yüklemeliyim nasıl bir ayar yapmalıyım bilgi verirseniz çok iyi olur eyvallah!

sagdakı olan m hub drıver yazanı yukle kur ama bende daha eq ayarı yapmadım beklıyorum yapan bırılerı varsa.

ben kendi eq ayarlarını beğenmedim hiç önceki kulaklığımda fxsound programını kullanıyordum yine onla devam ediyorum gayet iyi oldu böyle bende x9 modeli var.

ben kendi eq ayarlarını beğenmedim hiç önceki kulaklığımda fxsound programını kullanıyordum yine onla devam ediyorum gayet iyi oldu böyle bende x9 modeli var.
Tam olarak ne için eq kullanıyorsun fps için mi yoksa farklı bir kullanım mı

Tam olarak ne için eq kullanıyorsun fps için mi yoksa farklı bir kullanım mı
eq için bf6 oynuyorum kendi ayarları kulağımı kanattı fxsound'un ayarlarıyla iyi oluyor oyunda bile general ayarını kullanıyorum gayet iyi.

eq için bf6 oynuyorum kendi ayarları kulağımı kanattı fxsound'un ayarlarıyla iyi oluyor oyunda bile general ayarını kullanıyorum gayet iyi.
hocam bende x9 kullanıyoprum kulaklıktan ses yukseltınce veya kısınca wındows cubugundanda kısılıyor veya artıyor o eskı kulaklıgımda boyle deıldı bu nasıl duzelır.sesını bıraz daha yukseltmek ıstıyorum.

bu kullandığınız program mchose'den bir tık dahamı iyi

bu kullandığınız program mchose'den bir tık dahamı iyi
Bana daha iyi geldi hocam, yani anlamadığım bir şekilde mchose eq açıp hiçbir ayarla oynamasam bile çok fazla hışırtı oluyor ama fxsound kullanınca ses çok netleşti

Bana daha iyi geldi hocam, yani anlamadığım bir şekilde mchose eq açıp hiçbir ayarla oynamasam bile çok fazla hışırtı oluyor ama fxsound kullanınca ses çok netleşti
denim bende bir merak ettim :D teşekkürler hocam

sesler bir tık daha iyileşti gibi sanki

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Geri