Alacağım telefona yardım eder misiniz?

Shadion

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
40000
Arkadaşlar iyi forumlar. 40.000 bütçem var. Bu fiyata en iyi kamerayı ve 3 4 yıl kullanmak istediğim için beni üzmeyecek, zamanla kasma donma yapmayacak ve bundan 3 yıl sonra çıkan uygulama veya üst düzey şeyleri de kasma donma yapmadan açacak bir telefon istiyorum.
Aslında uzun süredir ios kullanmak istiyorum ve araştırmam sonucu ip13 veya ip15 öne çıkıyor. Abimin 2 aylık, pil sağlığı %100 olan 13ü var ve onu alabilirim (sarj aleti ve kılıfları ile). İçimden en çok ip15 geçse de 46 bandına çıkamam ama 1 ay önce iki günlüğüne 40.500 e düşmüş telefon. Sizce yakın zamanda tekrar düşer mi?

Kısa kesmek gerekirse android tarafında s24 ve s24+ var aklımda ama exynos 2400 e güvenemiyorum. S25 en uygunu hız ve işlemci olarak ama fakat fiyat olarak çok üstte…
S24+ boyut olarak çok büyük diye eliyorum.
S24 ise 8gb ram ve kamera olarak 13 ten daha kötü diye.
Şuan en kafama yatan ios kullanma isteğimden dolayı 13.
Siz ne düşünüyorsunuz yakın zamanda s25 veya ip15 40000 bandına indirime girer mi (15 gün vs içinde?).

Arkadaşlar iyi forumlar. 40.000 bütçem var. Bu fiyata en iyi kamerayı ve 3 4 yıl kullanmak istediğim için beni üzmeyecek, zamanla kasma donma yapmayacak ve bundan 3 yıl sonra çıkan uygulama veya üst düzey şeyleri de kasma donma yapmadan açacak bir telefon istiyorum.
Aslında uzun süredir ios kullanmak istiyorum ve araştırmam sonucu ip13 veya ip15 öne çıkıyor. Abimin 2 aylık, pil sağlığı %100 olan 13ü var ve onu alabilirim (sarj aleti ve kılıfları ile). İçimden en çok ip15 geçse de 46 bandına çıkamam ama 1 ay önce iki günlüğüne 40.500 e düşmüş telefon. Sizce yakın zamanda tekrar düşer mi?

Kısa kesmek gerekirse android tarafında s24 ve s24+ var aklımda ama exynos 2400 e güvenemiyorum. S25 en uygunu hız ve işlemci olarak ama fakat fiyat olarak çok üstte…
Siz ne düşünüyorsunuz yakın zamanda s25 veya ip15 40000 bandına indirime girer mi (15 gün vs içinde?).
45 bandına çıkarsan iPhone 15 çıkamazsan da iPhone 16e bak iPhone 13 alınmaz şu saatten sonra.

İndirime girme konusunda sana kimse bir bilgi veremez öncelikle onu söylemiş olayayım, İphone 13'e 40 bin tl vermek pek doğru bir karar olmaz iphone 15 alabiliyorsan seni götürür fakat 60hz ekran artık gülünç derecede komik kalıyor onuda söylemiş olayayım o neden ile samsung tarafından söylediğin telefonlardan birine yönelmen daha mantıklı olacaktır benim neticemde.

İndirime girme konusunda sana kimse bir bilgi veremez öncelikle onu söylemiş olayayım, İphone 13'e 40 bin tl vermek pek doğru bir karar olmaz iphone 15 alabiliyorsan seni götürür fakat 60hz ekran artık gülünç derecede komik kalıyor onuda söylemiş olayayım o neden ile samsung tarafından söylediğin telefonlardan birine yönelmen daha mantıklı olacaktır benim neticemde.
Şu zamana kadar hep 60hz ekran kullandım laptop, telefon dahil. O yüzden çok sıkıntı olarak görmüyordum açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45 bandına çıkarsan iPhone 15 çıkamazsan da iPhone 16e bak iPhone 13 alınmaz şu saatten sonra.
İphone 16e performans olarak ne kadar etkili olsa da kamera olarak 13ten bile daha kötü bence o yüzden vazgeçmiştim.

Şu zamana kadar hep 60hz ekran kullandım laptop, telefon dahil. O yüzden çok sıkıntı olarak görmüyordum açıkçası.
Sıkıntı olmaz diyorsan dediğim gibi iphone 15 iyi olur.

İphone 16e performans olarak ne kadar etkili olsa da kamera olarak 13ten bile daha kötü bence o yüzden vazgeçmiştim.
15 den kötü ama 13 den değil bence. Kameraya önem veriyorsan 15e zorla yoksa 13 yerine 16e alınır.

1769719880167.webp

1769720064549.webp

üstteki 16e türkiyede 40k 128 gb
alttaki s25 türkiyede 46k 256 gb
yurt dışında bu fiyatlar olursa tabi millet iphone alır ben olsam ben de :D

15 den kötü ama 13 den değil bence. Kameraya önem veriyorsan 15e zorla yoksa 13 yerine 16e alınır.
Gönlümden 15 geçse de ne yazık ki 40.000-41.000 üstüne 1TL daha çıkamıyorum…

Sıkıntı olmaz diyorsan dediğim gibi iphone 15 iyi olur.
Dediğim gibi bütçe büyük sorun yoksa s25 te düşünüyordum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
üstteki 16e türkiyede 40k 128 gb
alttaki s25 türkiyede 46k 256 gb
yurt dışında bu fiyatlar olursa tabi millet iphone alır ben olsam ben de :D
S25 i snapdragon gen elit işlemci, kamera ve hızından dolayı çok istedim ama 40.000 üstü zorlayamıyorum.

Gönlümden 15 geçse de ne yazık ki 40.000-41.000 üstüne 1TL daha çıkamıyorum…

Dediğim gibi bütçe büyük sorun yoksa s25 te düşünüyordum.
o zaman samsung tarafına bakman yönünde kararım s24 serisi yeterince uzun süre seni götürür s23 kullanıyordum bundan 1 sene önce 2 sene hiç bir sorun ile karşılaşmadım s24 serisi iyice iş görecektir.

o zaman samsung tarafına bakman yönünde kararım s24 serisi yeterince uzun süre seni götürür s23 kullanıyordum bundan 1 sene önce 2 sene hiç bir sorun ile karşılaşmadım s24 serisi iyice iş görecektir.
Exynos 2400 işlemci beni arada bırakıyor ve 8gb ram olması. Yoksa evet s24ü de düşünmüştüm.

S23 kullanıyorum plus serisi inan o kadar büyük değil zarif kaba durmuyor. En mantıklısı S24+ kesinlikle.

Galaxy S24'ün kamerası Iphone 14 ile aynı kalitede. Iphone 13'ün RAM 4GB ve üretimi durdurulalı 2 yıl oldu. Bu süre zarfında stokta bekleyen piller kapasite kaybediyor. En azında iphone 15 veya 16e alsanız pil sorunu olmaz. Aynı zamanda lightning portu saçmalığından kurtulursunuz. Iphone 15 Eylül 2025'te ve Galaxy s24'ün üretimi ocak 2025'te durduruldu. Iphone 16e'nin üretimi devam ediyor.

Iphone 15 modeli bütçenizi aşıyor. Iphone 16e modelini kamerası kötü olduğu için elediniz. Galaxy s24 tavsiye ederim. Exynos 2400'ün üretim süreci gayet iyi. Enerji verimliliği Snapdragon 8 Gen 2 ile 8 Gen 3 arasında.
1000019561.webp

Son düzenleme:
Galaxy S24'ün kamerası Iphone 14 ile aynı kalitede.
Videolarda hiç öyle durmuyor ama nasıl olabiliyor?

S23 kullanıyorum plus serisi inan o kadar büyük değil zarif kaba durmuyor. En mantıklısı S24+ kesinlikle.
S23te snapdragon işlemciye sahip. Annemde s23 var kamerasınıda kendisini de beğeniyorum. Bi ip13 kadar değil bence kamerası ama evet beni etkiledi.

S24+ konusunda tek elde kullanacağım bir telefon istiyorum açıkçası ondan bu kuşkum ama bilemiyorum..

S25 ile kamera olarak ne durumda biliyor musunuz s24 veya s24+ ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,097
Üyeler
188,372
Son üye
Mertozkan35
Geri