Yusuf.omer00
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
başa baş mı takasAcer Nitro 5
İ7 11800h işlemci
Rtx 3070 8 Gb
16 Gb ram
2x512 Gb gb m2 ssd
Laptopu bu masaüstü sistemle takas etmek mantıklı mı ?
iletişime geçmedim henüz bir sorayım dedim foruma sence ne kadar fark almalıyımbaşa baş mı takas
senin laptop durumuna göre 30 civarı eder. attığın ilandaki parçalar iyi. bi işlemci yükseltmesi istiyo. ben olsam işlemci ve anakartı satıp amd ye geçerdim. bi 5600 akar. sistem 30k etmez ama parçaları iyi üste pek vermek istemez. ama 3-5k arası alınırsa çok karlı oluriletişime geçmedim henüz bir sorayım dedim foruma sence ne kadar fark almalıyım
eyvallah hocam bir konuşayım arkadaşla duruma göre dediklerin mantıklısenin laptop durumuna göre 30 civarı eder. attığın ilandaki parçalar iyi. bi işlemci yükseltmesi istiyo. ben olsam işlemci ve anakartı satıp amd ye geçerdim. bi 5600 akar. sistem 30k etmez ama parçaları iyi üste pek vermek istemez. ama 3-5k arası alınırsa çok karlı olur
ilana ne kadar yazmışeyvallah hocam bir konuşayım arkadaşla duruma göre dediklerin mantıklı
30.000 TLilana ne kadar yazmış
tahmin ettiğim gibi biraz tuzlu yazmış parçaları iyi olduğu için. işlemcisi de en azından 12400f olsa gideri var derim de üste alabildiğini al alamazsan da yükseltme seçeneğin olacağı ve parçalar iyi olduğu için öneririm. şimdiden hayırlı olsun30.000 TL
eyvallah hocam teşekkür ederimtahmin ettiğim gibi biraz tuzlu yazmış parçaları iyi olduğu için. işlemcisi de en azından 12400f olsa gideri var derim de üste alabildiğini al alamazsan da yükseltme seçeneğin olacağı ve parçalar iyi olduğu için öneririm. şimdiden hayırlı olsun