Benimde geldi aynı şekil sıfır kapalı kutu şeklindeeeBenim fanlar geldi, hepsi güvenlik bantlı sıfır kapalı kutu. Bedava aldık valla.
Herkes al-satçı, stokçu olmuş. Çoğu kişinin ihtiyacı bile yoktu zaten kâr koyup satarım diye aldı o yüzden kimse ne aldığı fiyata ne ucuza verir hele ihtiyacım var dediysen tamam tanesi 1000 liraSadece 1 tane ihtiyacım var Adana içi satan olursa alırım arka fanım rgb değil
HaklısınHerkes al-satçı, stokçu olmuş. Çoğu kişinin ihtiyacı bile yoktu zaten kâr koyup satarım diye aldı o yüzden kimse ne aldığı fiyata ne ucuza verir hele ihtiyacım var dediysen tamam tanesi 1000 lira
anakartınızda rgb desteği yok. 4 pin olması önemli değil soldaki pin boş gelecek şekilde takın anakarta çalışacaktırArkadaş fan geldide nasil takacam bunu kasaya.benim anakart ASUS PRIME H610M-R D4.
3 pin var anakartta. Bu corsair fan 4 pin.. yardimci okurmusunuz
anakartınızda rgb desteği yok. 4 pin olması önemli değil soldaki pin boş gelecek şekilde takın anakarta çalışacaktır![]()
Rvb destegi yok diyorsun ön taraftaki 3 fanda rgb o nasil oluyoranakartınızda rgb desteği yok. 4 pin olması önemli değil soldaki pin boş gelecek şekilde takın anakarta çalışacaktır![]()
Fani taktim 4 pinmiş kablo be anakarttaki.ama rgb takamadimHocam corsair fanların RGB soketleri farklı, emin misiniz? Denediniz mi bu söylediğinizi?
rgb desteği demek anakartın rgb kontrolünü yapabilmesi demek, extra kontrolcü yoksa fanlar sittin sene aynı renk-rainbow yanar.Rvb destegi yok diyorsun ön taraftaki 3 fanda rgb o nasil oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fani taktim 4 pinmiş kablo be anakarttaki.ama rgb takamadim
rgb soketlerinden bahsetmedim zaten hocam 4 pin fan soketinden bahsettim, bu ll120 de 2 giriş var, biri rgb için diğeri klasik 4-pinHocam corsair fanların RGB soketleri farklı, emin misiniz? Denediniz mi bu söylediğinizi?
Bende alacaktım bu fandan kasamın üstüne koyacaktım, ihtiyacı bile olmayıp alan ********ler sağolsun alamadım 350 liraya alıp 700 liraya satıp (tabi satabilirse) dünyanın parası kazanacak sanki anlamıyorum, gerçekten...Herkes al-satçı, stokçu olmuş. Çoğu kişinin ihtiyacı bile yoktu zaten kâr koyup satarım diye aldı o yüzden kimse ne aldığı fiyata ne ucuza verir hele ihtiyacım var dediysen tamam tanesi 1000 lira