🔥İndirim Corsair LL120 Dual Light Loop RGB Led 120 mm Fan 329₺

Benim fanlar geldi, hepsi güvenlik bantlı sıfır kapalı kutu. Bedava aldık valla.

Arkedeşler, fanlar standart corsair kasalardaki lighting node core ile sorunsuz çalışıyor. Yani öyle hem rgb hub hem node pro falan almanıza falan gerek yok. Denendi, bilgilerinize.

Ekler

• Corsair-iCUE-4000X-RGB-iCUE-Lighting-Node-CORE.webp
    Corsair-iCUE-4000X-RGB-iCUE-Lighting-Node-CORE.webp
    79.8 KB · Hit: 76
Sadece 1 tane ihtiyacım var Adana içi satan olursa alırım arka fanım rgb değil

Ekler

• IMG_4253.webp
    IMG_4253.webp
    188.8 KB · Hit: 66
Valla bırak rgb kontrolünü ışıksız dahi olsa güzel fiyatmış gözümden kaçmış bu konu :cry:

Sadece 1 tane ihtiyacım var Adana içi satan olursa alırım arka fanım rgb değil
Herkes al-satçı, stokçu olmuş. Çoğu kişinin ihtiyacı bile yoktu zaten kâr koyup satarım diye aldı o yüzden kimse ne aldığı fiyata ne ucuza verir hele ihtiyacım var dediysen tamam tanesi 1000 lira

Arkadaş fan geldide nasil takacam bunu kasaya.benim anakart ASUS PRIME H610M-R D4.
3 pin var anakartta. Bu corsair fan 4 pin.. yardimci okurmusunuz

Arkadaş fan geldide nasil takacam bunu kasaya.benim anakart ASUS PRIME H610M-R D4.
3 pin var anakartta. Bu corsair fan 4 pin.. yardimci okurmusunuz
anakartınızda rgb desteği yok. 4 pin olması önemli değil soldaki pin boş gelecek şekilde takın anakarta çalışacaktır :giggle:

anakartınızda rgb desteği yok. 4 pin olması önemli değil soldaki pin boş gelecek şekilde takın anakarta çalışacaktır :giggle:

Hocam corsair fanların RGB soketleri farklı, emin misiniz? Denediniz mi bu söylediğinizi?

Rvb destegi yok diyorsun ön taraftaki 3 fanda rgb o nasil oluyor 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam corsair fanların RGB soketleri farklı, emin misiniz? Denediniz mi bu söylediğinizi?
Fani taktim 4 pinmiş kablo be anakarttaki.ama rgb takamadim

Rvb destegi yok diyorsun ön taraftaki 3 fanda rgb o nasil oluyor 🤣

Fani taktim 4 pinmiş kablo be anakarttaki.ama rgb takamadim
rgb desteği demek anakartın rgb kontrolünü yapabilmesi demek, extra kontrolcü yoksa fanlar sittin sene aynı renk-rainbow yanar.

rgb soketlerinden bahsetmedim zaten hocam 4 pin fan soketinden bahsettim, bu ll120 de 2 giriş var, biri rgb için diğeri klasik 4-pin

4pin yoksa dahi 3pine takıp fan hızı ayarlanmadan fanlar kullanılabilir.
4pin varsa zaten 4pine bağlayıp fan hızı ayarlayarak kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Herkes al-satçı, stokçu olmuş. Çoğu kişinin ihtiyacı bile yoktu zaten kâr koyup satarım diye aldı o yüzden kimse ne aldığı fiyata ne ucuza verir hele ihtiyacım var dediysen tamam tanesi 1000 lira
Bende alacaktım bu fandan kasamın üstüne koyacaktım, ihtiyacı bile olmayıp alan ********ler sağolsun alamadım 350 liraya alıp 700 liraya satıp (tabi satabilirse) dünyanın parası kazanacak sanki anlamıyorum, gerçekten...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri