dostlarsagolsun
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kapalı kutu 37k ya alınır mı ? Bunu alma şunu al diyebileceğiniz sıfır peşin fiyatına 9 taksit seçeneği olan pc varsa değerlendirebilirim
Monster asla alma öncelikle.Kapalı kutu 37k ya alınır mı ? Bunu alma şunu al diyebileceğiniz sıfır peşin fiyatına 9 taksit seçeneği olan pc varsa değerlendirebilirim
Bunu alma imkanın varsa bunu al monstrr asla alınmaz az araştırsan anlarsın.peşin fiyatına 6 taksit varKapalı kutu 37k ya alınır mı ? Bunu alma şunu al diyebileceğiniz sıfır peşin fiyatına 9 taksit seçeneği olan pc varsa değerlendirebilirim
bende i7 11800h lısı var 2022 gibi almıştım oyunlarda memnun etmez sana söleyeyim üzülürsün rtx3050 4gb ile çok iyi bir performans alamazsın yani bilgin olsun.Kapalı kutu 37k ya alınır mı ? Bunu alma şunu al diyebileceğiniz sıfır peşin fiyatına 9 taksit seçeneği olan pc varsa değerlendirebilirim
Bundada 3050 varmış yaMonster asla alma öncelikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alma imkanın varsa bunu al monstrr asla alınmaz az araştırsan anlarsın.peşin fiyatına 6 taksit var
Nakit bulup 2. ele yönelin hocam.Kapalı kutu 37k ya alınır mı ? Bunu alma şunu al diyebileceğiniz sıfır peşin fiyatına 9 taksit seçeneği olan pc varsa değerlendirebilirim
35'e zor hocam 3050 bulursun buda ilerde seni asla idare etmez.35k ya kadar sıfır alabileceğim varsa atarmısınız güncel bir pc almak istiyorum ilerde yükseltebileceğim ve düşük kalmayacak özelliklerde
35 e 4050 zor.40k ya çıkman lazım35k ya kadar sıfır alabileceğim varsa atarmısınız güncel bir pc almak istiyorum ilerde yükseltebileceğim ve düşük kalmayacak özelliklerde
Tabi taksitle alacağım zaten önerdiklerinizi linkleri atarmısınız35 e 4050 zor.40k ya çıkman lazım
Asus tuf gamingler nasıl hocam tavsiye edeceğiniz varmıHocam 3050 monster 35 k asla alinmaz indirim kovalayin ve 4050 laptop bulmaya çalışın loq ve victus uzak durun acer bulabilirsiniz 37 lere felan
Gayet iyiler hocam uzmezler kronik bir sorunları yok ama pahali birazAsus tuf gamingler nasıl hocam tavsiye edeceğiniz varmı