Bu iptal olayı hemen mi oluyor hocam yoksa bir süre sonra mı oluyor.Bu ürünü uzun süredir takip ediyorum. 8.099 TL'ye düştü ve sipariş verdim. Ancak Amazon hesabımda bir sorun var. Beni satıcı olarak algılayıp "Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle" iptal ediyor. Son birkaç siparişimi bu şekilde iptal etmişti. Bu ürünü de aynı şekil iptal etti. Muhteşem bir fırsatı kaçırdım.
Neyi satamiyorlar ? Samsung 990 Pro dan bahsediyoruz. Globalde ram ve ssd lere gelen talepten sonra gelen zamları biliyoruz. Sen almasan bile mutlaka birileri alıyorSatamadıkları sürece mike mike düşürecekler hocam o fiyatları talep olmayan yerde fiyatı alıcı belirler.
Hocam yeni hesap açarsanız sizin mevcut hesabı kara listeye almışlar gibi geldi bana. Hesap açarsanız durum düzelir diye düşünüyorum.Hocam algoritma direkt iptal ediyor. Hesap fraud durumuna düşmüş. Daha önce temsilci şifrenizi değiştirip 24 saat bekleyin dedi. Denedim olmadı. Şimdi iptal mailine yanıt verip durumu anlatın dedi. Yine olumsuz olarak mail döndüler. Hesabı bir türlü düzeltemiyorum. Mis gibi indirimi kaçırdık. Ahmakça bir algoritma yüzünden.
şu botları alışveriş olaylarından önce metin 2 de duymuştum baya gelişmişler...Botlar anında kapıyor. Olaki yakalarsanız amazon gönderirse iyi.