Omega 3, Magnezyum ve D3(+K2) Takviyesi Olarak Hangi Markayı Tavsiye Edersiniz?

Reaksiyon skoru
61
Herkese merhaba,

Omega 3, Magnezyum ve D3 vitaminleri almak istiyorum. En optimum yani fiyat/performans olarak en iyi marka hangisidir?

Omega 3 ve magnezyum için ocean kullanıyorum.D3K2 için ise vitafenix markasının kullanıyorum biraz pahalı ama kampanya vs denk gelirse alabilirsin.İçeriğinde kabak çekirdeği yağı da var biraz çinko alıyorsun bu sayede.

Omega 3 için epası 200-300 olan çok fazla saçma ürün var onlardan olmamasına dikkat et. Dandirik markalar böyle oluyor.

Magnezyumda da dandirik markalar saçma sapan formlarda veya "karışık" koyuyor. Ona dikkat et. Magnezyum farklı alanlarda kullanılıyor ve bazı formları insan vücudunda emilmiyor. Glisinat tarzı şeylere bakman lazım da uyku mu kramp mı hangisi için alıyorsan ona göre.

nutraxin alabilirsin yıllardır kullanıyorum memnunum bence fiyat performans marka
Ben de öyle yaptım hocam, hiç anlamadığım için Gemini'ye felan da sordum diğer markalar ile kıyasladım bu mantıklı geldi bana da. İndirim kodu ile birlikte 950 TL tuttu. Bakalım nasıllar deneyimlemiş olacağım.

Sepet.webp

Geri