Superonline aynı binadaki farklı bi daireye aktarmada fiber altyapı desteklemiyo

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Aynı binanın alt katına taşınıyoruz bu yüzden de interneti aktarmak istiyorum
.
bu videodaki adımlara göre ilerlediğimde adresi girdikten sonra fiber altyapı desteği vermediğini gördüm.
Ama şuanda 200mb dowload 20 mb upload bi pakete sahibiz ancak aktarmada sadece 71 mb vdsl desteklediği gözüküyor binadaki başka komşularımızda superonline kullanıyor ama nedense aktarımda gözükmüyor
Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ancak hafta sonu olduğundan olduğunu umuyorum tam 5 dakika müzik dinlediğim halde açılmadı. Ne yapmam gerek pazartesiyi mi beklemeliyim? Evden çıkışımız acele değil az buz da olsa internet çekiyor ama fiber aktarmazsa bi manası yok ne aktardığının bence.

Müşteri hizmetleri ile görüş fiberi iste evine çeksinler belki çekmiş bile olabilirler büyük ihtimalle

Müşteri hizmetleri ile görüş fiberi iste evine çeksinler belki çekmiş bile olabilirler büyük ihtimalle
Hayır henüz taşınma halindeyiz. Şimdi haber verip taşınma işlemini bildirmek için uygulamaya girince fiber desteklemediğini gördüm aynı apartmanın.

Superonline'da uygulamadan veya sitesinden bakınca altyapıyı düzgün göstermiyor, sadece müşteri hizmetlerinde düzgün gösteriyor. 15 yıldır fiber olan evimde hala sitesinde fiber göstermiyor ama müşteri hizmetleri kendi ekranında hemen gigabit altyapı olduğunu görüyor. O yüzden aramak zorundasın.

Geri