Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

Bende bir androidciyim fakat şuanda piyasadaki en mantıklı model iphone 17.
Sade ve sana herşeyi vaad ediyor.
Eskisi gibi eksik bir yanıda yok.
herhangi bir kroniğide yok.
S23u dan sonra wow denecek bir kalite artışı olmaz ama güzel telefondur özellikle ana kamerası çok tatmin edecektir.
Hayırlı olsun
hocam wow demeyi beklemiyorum zaten kullanım açısından daha alışkınım iosa. zaten ikiside üst düzey telefon olduğundan dediğiniz gibi olmaz. sadece kronik sorunu varmı yokmu bilmek istedim.

hocam wow demeyi beklemiyorum zaten kullanım açısından daha alışkınım iosa. zaten ikiside üst düzey telefon olduğundan dediğiniz gibi olmaz. sadece kronik sorunu varmı yokmu bilmek istedim.
yok reisim hayırlı olsun

hocam hoparlorde cızırtı ve bazılarında dokunmatik yanıtsızlığı var diyolar emin değilim tam. bide sıfır telefon alıp garantiyle uğraşmak koyabilir.
Kronik sorun ile sorun farklı şeyler, kronik olanı büyük kitlelerde görülür sorun ise her şeyde az bir ihtimalle de olsa çıkabilir bu risk her zaman var ama Apple servisi bunları da kolayca çözüyor zaten (yeni cihaz veriyorlar)

iPhone 17 de kronik bir sorun bildiğim kadarıyla yok, Proda kasada boya atması ve kolayca ezilmesi kronik onun dışında bir şey onda da görmedim.

Kronik sorun ile sorun farklı şeyler, kronik olanı büyük kitlelerde görülür sorun ise her şeyde az bir ihtimalle de olsa çıkabilir bu risk her zaman var ama Apple servisi bunları da kolayca çözüyor zaten (yeni cihaz veriyorlar)

iPhone 17 de kronik bir sorun bildiğim kadarıyla yok, Proda kasada boya atması ve kolayca ezilmesi kronik onun dışında bir şey onda da görmedim.
benim dediğimi bi iki kişide gördüm hocam ama sonradan geçti diyende var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok reisim hayırlı olsun
sağolun Allah izin verirse.

800 dolar olan telefonun trde 1800 dolardan satılması dışında aşırı güzel telefon
hayırlı olsun

arkadaşlar kendimce bi düşündüm ve almamaya karar verdim. yardımlarınız için teşekkürler.

neye karar verdin onun hakkinda aydınlatabilir misin. teşekkürler
hocam s23 ultra ile devam edeceğim. yeni almıştım zaten ama uzun sürede androidde kalayım dedim.

Uzun yıllar kullanacaksan alınır mantıklı verdiğin para da değer kaybetmez
vazgeçtim hocam s23 ultra iel bi süre devam.

hocam ios istiyorum android istesem değiştirmem zaten bu cihaz iyi androidlerden. ama aklımda kalan soru 17 de kronik sorun varmı?

kronik sorunu varmı?
Bence iPhone 17 alma s26 çıkacak onu alırsın Ozaman a kadar ben olsam s23 ultra kullanırım s23 ultra da güzel telefondur kullanmaya fırsatım olmadı ama çoğu kişinin yorumu baya olumlu ben olsam s23 ultra da kalırdım yani

hocam s23 ultra ile devam edeceğim. yeni almıştım zaten ama uzun sürede androidde kalayım dedim.

vazgeçtim hocam s23 ultra iel bi süre devam.
Kaç gün oluyor alalı yada hafta

yeni aldım zaten hocam ama iphone daha hoş geliyor. burada bilmek istediğim kronik sorununun olup olmadığı.
Nekadar süredir kullanıyon o önemli bı s23 ultra da fena değil yani para çoktur düşünülür ama ben olsam geçmem ucuz telefon alınca bile 1-2 sene kullanmadan geçince boşa para israfı geliyor

Son düzenleme:
Bence iPhone 17 alma s26 çıkacak onu alırsın Ozaman a kadar ben olsam s23 ultra kullanırım s23 ultra da güzel telefondur kullanmaya fırsatım olmadı ama çoğu kişinin yorumu baya olumlu ben olsam s23 ultra da kalırdım yani

Kaç gün oluyor alalı yada hafta

Nekadar süredir kullanıyon o önemli bı s23 ultra da fena değil yani para çoktur düşünülür ama ben olsam geçmem ucuz telefon alınca bile 1-2 sene kullanmadan geçince boşa para israfı geliyor
3-4 ay oluyor alalı.

3-4 ay oluyor alalı.
Değmez ben redmi 12 alalı yaklaşık 1 sene oluyor geçmiş de olabilir emin de değilim de düz hesab 1 yıl de bende s23 ultra olacak bi 3-4 yıl değiştirmem herhalde

3-4 ay oluyor alalı.
Hayırlı olsun buarada

3-4 ay oluyor alalı.
Bende değiştirmeyi düşünüyordum aldığım zamanlar yalan yok da zaten ilk alınca hep böyle bir istek geliyor

Değmez ben redmi 12 alalı yaklaşık 1 sene oluyor geçmiş de olabilir emin de değilim de düz hesab 1 yıl de bende s23 ultra olacak bi 3-4 yıl değiştirmem herhalde

Hayırlı olsun buarada

Bende değiştirmeyi düşünüyordum aldığım zamanlar yalan yok da zaten ilk alınca hep böyle bir istek geliyor
evet hocam geliyor vallahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri