6 aylık taksiti 3. Ayda kapatabilir miyim

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Arkadaşlar kredi kartıyla 6 ay taksitli bi ürün alsam bunu 3. Ayda veya herhangi bir ayda kalan paranın hepsini ödeyip direkt borcu kapatabilir miyim (axess)

oluyor diye biliyorumda şu sıra nakit kral zaten faizsiz taksitliyse para sende kalsın değerlendirmeye çalış. YTD tabi.

evet kapatabilirsiniz
Sağ olun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oluyor diye biliyorumda şu sıra nakit kral zaten faizsiz taksitliyse para sende kalsın değerlendirmeye çalış. YTD tabi.
Hocam öğrenciyim şu an elimde o kadar para yok ipad almayı düşünüyorum ilk 3 ayını taksitle ödeyebilirim ama 3. Aydan sonra muhtemelen elime toplu para geçebilir o yüzden o şekilde yapmam lazım ya da 6 ay da öderim ama hazır param varken direkt kapatırım diye düşündüm peşin fiyatına alıcam zaten peşin olmasa uğraşmam

Sağ olun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öğrenciyim şu an elimde o kadar para yok ipad almayı düşünüyorum ilk 3 ayını taksitle ödeyebilirim ama 3. Aydan sonra muhtemelen elime toplu para geçebilir o yüzden o şekilde yapmam lazım ya da 6 ay da öderim ama hazır param varken direkt kapatırım diye düşündüm peşin fiyatına alıcam zaten peşin olmasa uğraşmam
kapatılır knk uygulamadan olmazsa arayarak yaparsın

Geri