Şu dökülen klavyeyi nasıl değiştirttim anlatıyorum.

sattıgı urun kullanıcı olmasın, normal sekilde farklı arıza verirse onarım için servis yonlendirmesi veya servis durumu olması gerek..
ben urun sattım, servis yok diyemezsin..
ttk ya aykırı olur..
Sattıysa garanti kapsamında hareket ediyor servis.
Her kullanıcı hatası oluduğunda kullanıcı böyle ayağını diretirse o zaman hiç ürün satmasınlar

sattıgı urun kullanıcı olmasın, normal sekilde farklı arıza verirse onarım için servis yonlendirmesi veya servis durumu olması gerek..
ben urun sattım, servis yok diyemezsin..
ttk ya aykırı olur..

Tüketici hakları kendi zarar verdiğimiz ürünü değişim hakkı alana kadar çeşitli mecralara şikayet etmek midir? Yorumlarda yanlışı savunanlar var bir de. Herkes kendini çok uyanık sanıyor :kekw::kekw:

THH bu ülkede tek tük iyi çalışan kurumlardan birisidir. İnsanlar üşengeçlikten mi yoksa 2 ay beklemek istemediklerinden midir bilemiyorum ama THH'yi pek fazla önemsemiyor ama hakkınızı bir tek bura aracılığıyla alabiliyorsunuz maalesef.

Tüketici hakları kendi zarar verdiğimiz ürünü değişim hakkı alana kadar çeşitli mecralara şikayet etmek midir? Yorumlarda yanlışı savunanlar var bir de. Herkes kendini çok uyanık sanıyor :kekw::kekw:
Yanlış oldu hocam
Konu sahibinin durumunu belirtmedim zaten, normal arıza ve ucretli yaptırmak istiyorsun.
Bu na degindim..

Konu sahibini etiketliyorum sanıp seni etiketlemişim günün yorgunluğu hep :kappa:
4 aile misafir arasın da sıkıldım, bende arada kacamak foruma giriyorum..
Birini gonderirken yazıyorum suan, merdivenlerde..🤨😁
Ara da bizde yapabiliyoruz..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt