songokutr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,224
- İsim
- haro
O yüzden elektronik cihaz aldığınız zaman garantisi yokmuş gibi kabul edin ki bozulduğunda iş yokuşa sürüldüğü zaman sürpriz yaşamayın. Aksi bir durum olarak yapılırsa beleşten sevindirik olursunuz hem.
Öyle diyosun ama bir zamanlar firmalar öyle bir müşteri memnuniyeti sunuyordu ki insanlar senelerce anlatıyorlardı. Mesela Asus 2014 öncesi acayip müşteri memnunuyeti sunmuştur Türkiyede. Sonra yöneticisi degişmiş ve kötüleşmiş diye duydum. Bunlar sadece duyumlarım ben gözümle görmedim ve bir deneyim yaşamadım belki hala çok iyidir.
Geçenlerde birisi konu açtı başka forumda. 1080p Dell monitörü bozulmuş servise yollamış monitörü 5000-6000 liralık cihaz. 5000 liralık sıradan cihaz yerine 280 hz 0.5 ms 1080p monitör yollamışlar. Şuanki fiyatı 9400 tl. 5000 liralık cihaz yerine adama 9400 liralık cihaz yollandı.
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi
www.gaming.gen.tr
Ve dell ölü pixelde 3 yıl birebir degişim yapıyor. Mesela monitörü aldın 2 yıl kullandın ölü pixel mi çıktı degişim yapıyor Dell. Ellerinde o modelden yoksa daha iyisini veriyor.
Dell markasından para almışım gibi resmen firmaya yalaka yagcılık yaptım gibi oldu yorum ama benim bunlar gördüklerim güvenilir kişilerin yorumlarıdır.