kawaii kerim
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
şuan bildiğim kadar ön ödemeli tüm kartlar kapandi lolde rp alcam eger acik olan varsa önerir misiniz? paparada banim var papara haric
hangi markette satılıyor ve şuan aktif değilmi?papel var bende mastercard dıye biliyom o
fupsşuan bildiğim kadar ön ödemeli tüm kartlar kapandi lolde rp alcam eger acik olan varsa önerir misiniz? paparada banim var papara haric
markette değil, uygulaması var kaydoluyorsun. Birinin davet koduyla kaydolup hesap açarsan 150 tl de hediye geliyor. Sanal kart oluşturabilirsin direkt. Fiziksel kart içinde adresini veriyorsun beleş geliyor direkt.hangi markette satılıyor ve şuan aktif değilmi?
Papel de operasyon yedi geçenlerde.markette değil, uygulaması var kaydoluyorsun. Birinin davet koduyla kaydolup hesap açarsan 150 tl de hediye geliyor. Sanal kart oluşturabilirsin direkt. Fiziksel kart içinde adresini veriyorsun beleş geliyor direkt.
sanal karta atm üzerinden para yükleyebilirmiyimPapel de operasyon yedi geçenlerde.
Tami, Nays, Paycell ve Uption güvenilir. Bunları kullanabilirsiniz.
Nays'a İş Bankası ATM'lerinden qr ile para yükleyebilirsiniz. Diğerlerine ise bildiğim kadarıyla qr ile yüklenmiyor. Ama Nays'ın sanal kartının da kart numarası ve skt si hep aynı. Sadece CVV kodu 5dkda bir değişiyor.sanal karta atm üzerinden para yükleyebilirmiyim
naysta kimliğimi doğrulayacağım ama son aşamada görüntülü olarak bi doğrulama istiyor onu nasıl yapıyorlar bir bilgin varmıNays'a İş Bankası ATM'lerinden qr ile para yükleyebilirsiniz. Diğerlerine ise bildiğim kadarıyla qr ile yüklenmiyor. Ama Nays'ın sanal kartının da kart numarası ve skt si hep aynı. Sadece CVV kodu 5dkda bir değişiyor.
Nays hesabınızı onaylayabilmeniz için İş Bankası hedabınızın olması gerekiyor eğer yoksa açmalısınız. Ben fiziki şubeden açmıştım. O yüzden nasıl yapıldığını tam bilmiyorum. Ama muhtemelen bir müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşüp iş bankası hesabı açacaksınıznaysta kimliğimi doğrulayacağım ama son aşamada görüntülü olarak bi doğrulama istiyor onu nasıl yapıyorlar bir bilgin varmı
tamam teşekkür ederim iyi günlerNays hesabınızı onaylayabilmeniz için İş Bankası hedabınızın olması gerekiyor eğer yoksa açmalısınız. Ben fiziki şubeden açmıştım. O yüzden nasıl yapıldığını tam bilmiyorum. Ama muhtemelen bir müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşüp iş bankası hesabı açacaksınız
Geçen papel ilede bir haber gördüm onada operasyon olmasınmarkette değil, uygulaması var kaydoluyorsun. Birinin davet koduyla kaydolup hesap açarsan 150 tl de hediye geliyor. Sanal kart oluşturabilirsin direkt. Fiziksel kart içinde adresini veriyorsun beleş geliyor direkt.
Rica ederim size detamam teşekkür ederim iyi günler
Evet papele de operasyon oldu. Sebebi bu mu bilmiyorum ama bugün itibariyle uygulamaya giriş yapamıyorum.Geçen papel ilede bir haber gördüm onada operasyon olmasın