para ıcın deılde derslerı kotuyse okulu rahat gecmesı acısından dusunmelı.lise hayatını yaşa bence 2 kuruş para için değmez
Derslerin kötüyse yada okulu sevmiyorsan geç ben 12.sinifim gecmedigim için pişmanımArkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem sizce polis mi olim yoksa mesem e gidip kuzenimin yanındamı çalişıyım
aynı sekıl bende.9. sınıftan 12.sınıfa kadar butun donem meslek derslerınden kaldım.gercı daha 12 bıtmedı ama bellı dusuk yani.Derslerin kötüyse yada okulu sevmiyorsan geç ben 12.sinifim gecmedigim için pişmanım
Nasıl sınıfı geçtin o zamanaynı sekıl bende.9. sınıftan 12.sınıfa kadar butun donem meslek derslerınden kaldım.gercı daha 12 bıtmedı ama bellı dusuk yani.
3 dersden kalıyyorum toplam notumda 50 yapıyorum.sadece sorumluluk sınavlarım bırıktı ıste o sıkıntı.Nasıl sınıfı geçtin o zaman
Sene sonu sorumluluk sınavları var demi3 dersden kalıyyorum toplam notumda 50 yapıyorum.sadece sorumluluk sınavlarım bırıktı ıste o sıkıntı.
donem ıcınde 3 tane oluyor sanırım pek takıp etmıyorum sorumluluk sınavlarını.1 ını verdımde oburlerı hala duruyor.suanda amacım lıseyı bıtırmek dıplomayı almak ıcınde sorumluluk sınavlarına1 sene ıcınde calısıp vermek.Sene sonu sorumluluk sınavları var demi