Logitech shifter pxn vd4 ile kullanabilirmiyim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
669
SELAMÜN ALEYKÜM
Elimdeki g29 satabilirsem vd4 almayı düşünüyorum fakat pxn vitesi aşırı çirkin gözükğyor gözüme ve rampage modeline çok benziyor acaba aynı model mi bilmiyorum eğer aynı ise mağazada deneme şansım oldu aşırı kötüydü hissi.bu sebepten dolayı elimdeki logitech shifter satmayıp kullanmak istiyorum.bir aparat almam lazım o aparat ile sorunsuz bir şekilde çalışırmı.

aleyküm selam aparat lazım artık yurtdışından getiremezsin sahibindende adaptör kablo satıyorlar sanırım, kendin arduino ile de yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok bekle

aleyküm selam aparat lazım artık yurtdışından getiremezsin sahibindende adaptör kablo satıyorlar sanırım, kendin arduino ile de yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok bekle
İnstagramda bir sayfa görmüştüm kendi yapıyordu sanırım satıyordu öyle.bu attığınız model rampage ile aynı modelmi.

Baksanıza hocam bir fark yok bidiğin tabi pxn modelini canlı bir şekilde denemediğim için orasını bilemem.

Ekler

• 15014.webp
    15014.webp
    93.3 KB · Hit: 16
Bir tık daha kalitelisi. Logitech Shifterdan daha iyi ama o kesin :D
Nasıl daha iyi ya kaç aydır kullanıyom hiç sıkıntısını görmedim logitech den.geçişleri rampage göre daha kaliteli his veriyor.

Nasıl daha iyi ya kaç aydır kullanıyom hiç sıkıntısını görmedim logitech den.geçişleri rampage göre daha kaliteli his veriyor.
Bir müddet sonra yanlış vites geçişleri başlıyor. Kronik biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,982
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri