Gamepower Voldon kulaklık padi nerede bulabilirim ?

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
340
kulaklığı aldım alalı şuana kadar 1 sene 1 ay oldu ve şimdiden soyulmaya başladı sizce bu normal mi ve padi nereden bulabilirim

Uygun pedi buldun ettin derken 200-300 TL çıkar cebinden. Kulaklığın sıfırı 450 TL zaten, bir tane daha al geç.

Ya da Gamepower TR distribütörü her kimse onlara mail at, bedavaya yollayabilirler belki.

Uygun pedi buldun ettin derken 200-300 TL çıkar cebinden. Kulaklığın sıfırı 450 TL zaten, bir tane daha al geç.

Ya da Gamepower TR distribütörü her kimse onlara mail at, bedavaya yollayabilirler belki.

hocam ne 400tl si bu voldon x uygun modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye gönder onlar ücretsiz değiştirip, sana gönderirler muhtemelen.
garantiye gönder baksınlar getir çok uzun sürüyor en az 20 gün şuan bu haliyle kullanabilirim o yüzden alıp takmak daha mantıklı alabileceğim bir yer varsa ordan almak isterim 400 lira falansa hayatta almam zaten kulaklık 800 yenisini alırım daha iyi

hocam ne 400tl si bu voldon x uygun modeli

garantiye gönder baksınlar getir çok uzun sürüyor en az 20 gün şuan bu haliyle kullanabilirim o yüzden alıp takmak daha mantıklı alabileceğim bir yer varsa ordan almak isterim 400 lira falansa hayatta almam zaten kulaklık 800 yenisini alırım daha iyi
Yani hocam 900TL kulaklığın fiyatı az değil sonuçta yasal hakkında var. ,İdaretenlik evdeki başka kulaklığı kullan bence neden cebinden boş yere para çıksın ki ?

Yani hocam 900TL kulaklığın fiyatı az değil sonuçta yasal hakkında var. ,İdaretenlik evdeki başka kulaklığı kullan bence neden cebinden boş yere para çıksın ki ?
yok nereden alım yapacağımı bilmiyorum ve fiziki belgesi elimde yok o yüzden garanti için nereden aldığımı arıyorum şuan üye olmadan mı aldım artık ne yaptın ona bakıyorum bu sırada da bir foruma danışayım dedim onların bir fikri vardır dedim o yüzden ve evde idareten kulaklığım yok

yok nereden alım yapacağımı bilmiyorum ve fiziki belgesi elimde yok o yüzden garanti için nereden aldığımı arıyorum şuan üye olmadan mı aldım artık ne yaptın ona bakıyorum bu sırada da bir foruma danışayım dedim onların bir fikri vardır dedim o yüzden ve evde idareten kulaklığım yok
Anladım hocam kötü olmuş maalesef .Bu ürün muhtemelen fason üretimdir, Yurtdışı alışverişi kapatılmamış olsaydı kesin o sitelerin birinde padi bulurdun. Ama ne yazık ki kapalı...

Anladım hocam kötü olmuş maalesef .Bu ürün muhtemelen fason üretimdir, Yurtdışı alışverişi kapatılmamış olsaydı kesin o sitelerin birinde padi bulurdun. Ama ne yazık ki kapalı...
evet galiba bu şekilde bayi sadece destek sağlıyomuş internetden baktığım üzerede aynı şekilde tek bayi ile iletişime geçin diyolar bende şimdi elimde faturası dahi olmadığı için bi hareket de bulunmadım e faturayı bulup indirebilirsem hangi bayi vesaire nerdeen iletişime geçeceğimi öğrenebilir o yüzden fikirler pek işime yaramadı sağlık olsun

Bağlantıdan iletişime geçin bakalım.

Eğer olmuyorsa ve farklı kulaklık alacaksanız Havit H2002P öneririm. Kendi sitelerinde yedek ped satıyorlar.

kulaklığı aldım alalı şuana kadar 1 sene 1 ay oldu ve şimdiden soyulmaya başladı sizce bu normal mi ve padi nerede
Komple soyun kullanın ben öyle yaptığımda daha iyi olmuştu

Bide normal o kulaklık zaten fiyatının çok üstünde mikrofon kalitesi sunuyor sesi vs de iyidi iyi bile dayanmış pedi

kulaklığı aldım alalı şuana kadar 1 sene 1 ay oldu ve şimdiden soyulmaya başladı sizce bu normal mi ve padi nereden bulabilirim
kulaklıkta başka sorunlar yaşıyor musunuz ben de 2025 şubat gibi almıştım kablosu sürekli dolandığı katlandığı için bir yerde şişkinlik olmuştu ses kısıp açma tekerinde de bazen sorun oluyor elim değdiğinde sağdan ya da soldan ses gelmiyor ama pedleri aşırı yumuşak ben de hiç bozulma olmadı tekrar aynısından alsam mı diye düşünüyorum

Bağlantıdan iletişime geçin bakalım.

Eğer olmuyorsa ve farklı kulaklık alacaksanız Havit H2002P öneririm. Kendi sitelerinde yedek ped satıyorlar.
önerileriniz için sağolun zaten ilk önce bu kulaklığı almayı planlıyordum ama sonra internetde baktığımda hoparlörün sesinin mikrofona gitme sorunun çok olduğu öğrenince bunu aldım hem o sıralar voldon bayağı uygundu yinede önerileriniz için teşekkürler galiba

MiskÖküzü dediğini uygulayacağıım

kulaklıkta başka sorunlar yaşıyor musunuz ben de 2025 şubat gibi almıştım kablosu sürekli dolandığı katlandığı için bir yerde şişkinlik olmuştu ses kısıp açma tekerinde de bazen sorun oluyor elim değdiğinde sağdan ya da soldan ses gelmiyor ama pedleri aşırı yumuşak ben de hiç bozulma olmadı tekrar aynısından alsam mı diye düşünüyorum
sizin kablodan olan sorun bende yok şahsen ve kulaklık tekerleği ile hafif oynadığım zaman bendede o sağ sol dengesi biraz kayboluyor ama çok az yinede bilgisayarla uğraşan bir kişi anlar hafif gene oynayınca düzeliyor o yüzden onu bir sıkıntı olarak görmüyorum sadece bana kalırsa tek sıkıntısı en yükseke seviyede arkadan küçük bir cızırtı geliyor fark edersiniz zaten en yüksek seste bi açın boşken ses gelmiyorken fark ederseniz hafif kısınca gidiyor buda pek bir sorun değil tekrar alınır mı derseniz bunu alacağımı raijin veya jin alırım mikrofon kalitesi olarak jin bi tık daha önde raijin den rahatlık olarak da raijin yapısı gereği bir tık önde oval yapıya sahip jin ise direk yuvarlak o yüzden böyle bir tercih yapabilirsiniz bütçe belirtirseniz tam bir öneri yapabilirim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri