Film önerileri yapar mısınız

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
835
Arkadaşlar sağlam filmler önerebilir mısınız. Korku olur +18 olur sadomazo olur gerilim olur farketmez gönderim

Arkadaşlar sağlam filmler önerebilir mısınız. Korku olur +18 olur sadomazo olur gerilim olur farketmez gönderim
istersen niki laudanın F1 filmini de izleyebilirsin ben geçen izledim gayet beğendim başarılı ve iyi bir filmdi gerçekten

Attaction, Invasion, T34, Battle for Sevastopol, In the Heart of the Sea, Admiral, The Mechanic, The Mechanic: Resurrection, Limitless (bunu baya sevmistim kesinlikle oneririm), The Accountant, The Accountant 2, Jack Reacher, Jack Reacher 2, All Quiet on the Western Front, Passchendaele,

Son düzenleme:
Dizi bozmaz ise Lucifer izle kendimi kaptırıp 3. sezon 22. bölümü az önce bitirdim hiç dizi izlememiş ve suç aksiyon türlerini sevmeyen biri olarak bu hem dizi hem suç ve buna bayıldım geçen hafta cumartesi 1. sezon bitmemişken şimdi 3. sezon bitecek ilk sezon bittiğinde stranger things 2. sezon başlayacaktım fakat aşırı sardı ve devam ettim bittiğinde 2. sezonuna geçeceğim

Geri