ATK Battle Axe Pro alınır mı ?

Eyvallah abim öncelikle yanıtın için teşekkürler ama ben bu markeyi ilk defa duydum saglam koklu bi markamı teknik destek bakımından fln sorun yasarmıyım
Hayir ben gecen hafta aldim kolumda rgb sikintisi vardi yolladim iade ya da degisim istermisin dediler yani ilgileniyorlar suphen olmasin kolda guzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suan kendimde cyclone 2 dusunuyorum ama atk battle axe proda muazzamdi alibir wraith dan alin bence

Hayir ben gecen hafta aldim kolumda rgb sikintisi vardi yolladim iade ya da degisim istermisin dediler yani ilgileniyorlar suphen olmasin kolda guzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suan kendimde cyclone 2 dusunuyorum ama atk battle axe proda muazzamdi alibir wraith dan alin bence
Sagolasın abi abim fantech revoler almış

Eyvallah abim öncelikle yanıtın için teşekkürler ama ben bu markeyi ilk defa duydum saglam koklu bi markamı teknik destek bakımından fln sorun yasarmıyım
1 yıldır sektörde varlar aktif olarak Abdullah'da Claw's ürünleri kullanıyor ve öneriyor sorunsuz kullanabilirsin

İncelemelerinde cok saglam oldugunu soyleyenler var. kullanan var mı yardımcı olabilir mi alınır mı? alternatiflere de açığım.
digitalWrite(13,1);
delay(500);
digitalWrite(13, 0);
delay(500);
digitalWrite(12,1);
delay(500);
digitalWrite(12, 0);
delay(500);
digitalWrite(11,1);
delay(500);
digitalWrite(11, 0);
delay(500);