Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

Verdik oyumuzu +1 ama site cok AI kokuyor ya sebepsiz rahatsiz oldum
Valla zaten AInsitede zararlı değildir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cimere nasıl yazacağız daha ortada resmiyete bir şey yok . İşler daha ciddileşirse yazalım bence öyle daha mantıklı olur
İşler zaten ciddi hocam cimer yaz zaten yönlendirir tc kimliğinle yazıyorsun bi kaç kere yazmıştım

Bende RE reqiuem aldım inş oynayabiliriz oyun çıkacak az kaldı
İnşAllah oynayacağız hocam keyifle.

Birkaç saat dünya stresinden uzaklaşalım diyoruz, ona da karışıyorlar. Gidin siyasetinizi yapın mecliste, napacaksın benim ne oynadığımı?

Çocukların da sorumlusu ebeveynidir. Takip etsin, öğretsin. Çocuk zaten dersini alır. Tabletle büyütüp sokağa attıklarınız sonra bizi bıçaklıyor etrafta.

Salın da oynayalım oyunumuzu evimizde.
Vallahi öyle hocam. :peepokalp:

İnşallah inşallah 2200 lira para verdim oynamama kimse engel olamaz zaten
Olmazlar bence hocam çok büyük tepki var.
Zaten saçmalık olur engel olurlarsa oyun oynayan biz gençler değilde, dışardaki boş insanları temizlesinler.

Epstein ile türkiye arasındaki bağlar ortaya çıkmaya başlayınca bu tür şeylerle gündemi değiştiriyorlar

oya evet

Olmazlar bence hocam çok büyük tepki var.
Zaten saçmalık olur engel olurlarsa oyun oynayan biz gençler değilde, dışardaki boş insanları temizlesinler.
İnşallah zararsız kurtuluruz

Epstein ile türkiye arasındaki bağlar ortaya çıkmaya başlayınca bu tür şeylerle gündemi değiştiriyorlar
Konuşacak çok şey var ama işte silivrinin havası sert olurmuş

Oyumuzu verdik

İnşallah zararsız kurtuluruz

Konuşacak çok şey var ama işte silivrinin havası sert olurmuş
Boş ver agresif davranmana gerek yok tepki gösterelim anlarlar zaten.

Boş ver agresif davranmana gerek yok tepki gösterelim anlarlar zaten.
Zaten agrasyona gerek yok dediğin gibi ama işte bizi niye zora sokuyolar ki forza 6 alayım dediydim vaz geçtim her şey beli olana kadar almayacağım

Cimer'e de yazdım bakalım, bir şey olacağından değil de, en azından tepki verdim diyebileyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,215
Üyeler
188,542
Son üye
mamiaksr
Geri