50000TL ye toplanabilecek en iyi sistem nedir?

Reaksiyon skoru
2
Monitör ve kasa dahil. Oyun, video (film dizi) izlemek, internette gezinmek için kullanacğım. DDR5 olursa çok daha güzel olur. hazır sistem adında açıyorum konuyu fakat daha uygun olursa kendim de alabilirim.

Monitör ve kasa dahil. Oyun, video (film dizi) izlemek, internette gezinmek için kullanacğım. DDR5 olursa çok daha güzel olur. hazır sistem adında açıyorum konuyu fakat daha uygun olursa kendim de alabilirim.
bi an 500.000 tl yazıyor sandım ödüm patladı
monitörle birlikteyse ddr5 zor sanki

oluyor ara ara bana da. ddr5 monitörle birlikte güzel sistem yok mu?
16 gb ram koysan 10k falan bütçeden gitmiş oluyor zaten
20k ekran kartı desen
6k işlemci desen
5-6k anakart desen
42k ediyo geri kalan bütçeye kasa psu ssd monitör soğutucu alman lazım
hem 16 ram yetersiz bence

20k ekran kartı desen
6k işlemci desen
5-6k anakart desen
ddr4 toplansa anca olabilir gibi veya 35-40 hazır ddr5 sistem alıp veya 43 e kadar kalanıyla monitör alınır.

aslında şöyle bir sistem var 16gb vramli ekran kartı olan ama monitöre bütçe kalmıyor.

46800TL

Ya da 8gb vrami olan ekran kartına yöneleceğiz. 8gb vrami olan ekran kartlı sisteme de 2k monitör almak saçma olur sanırım o yüzden monitör olarak da 24inc full hd bakacağım.

şunda gene monitöre bütçe kalmıyor gibi maalesef o yüzden alternatif bakıyorum

Bu maalesef 500gb ssdli ama bütçe içinde

Monitöre 4500 tl bütçe kalıyor. Siz ayrıca bakabilirsiniz ama benim gözüme çarpan şu ikisi oldu.

ya da

20k ekran kartı desen
6k işlemci desen
5-6k anakart desen
toplamak mecbur değil.
aslında şöyle bir sistem var 16gb vramli ekran kartı olan ama monitöre bütçe kalmıyor.

46800TL

Ya da 8gb vrami olan ekran kartına yöneleceğiz. 8gb vrami olan ekran kartlı sisteme de 2k monitör almak saçma olur sanırım o yüzden monitör olarak da 24inc full hd bakacağım.

şunda gene monitöre bütçe kalmıyor gibi maalesef o yüzden alternatif bakıyorum

Bu maalesef 500gb ssdli ama bütçe içinde

Monitöre 4500 tl bütçe kalıyor. Siz ayrıca bakabilirsiniz ama benim gözüme çarpan şu ikisi oldu.

ya da

bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. hocam 16GB v-rami olan bir ekran kartı gerçekten çok önemli fakat sizin de söylediğiniz gibi yapınca bütçe kalmıyor monitöre. https://www.incehesap.com/vector-strike-oem-paket-fiyati-76033/#tabs bu nasıl? dün 42k idi...

toplamak mecbur değil.

bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. hocam 16GB v-rami olan bir ekran kartı gerçekten çok önemli fakat sizin de söylediğiniz gibi yapınca bütçe kalmıyor monitöre. https://www.incehesap.com/vector-strike-oem-paket-fiyati-76033/#tabs bu nasıl? dün 42k idi...
ya onu bende gördüm de, 8400f'in L3 önbelleği 16 mb 7500f'in 32 mb boost clock farkları da var. Çok fark edeceğinden değil ama almışken ideali almak güzel olurdu tabi. Ekran kartı güzel ama kararsız kaldım. Bütçe 55 k gibi olsaydı bu seçeneklere gerek olmazdı ama malesef burada takıldık.

Bütçeyi 2 k artir tebiliondakini al bence. Üstünde fhd monitor alırsın

ya onu bende gördüm de, 8400f'in L3 önbelleği 16 mb 7500f'in 32 mb. Güzel ekran kartı ama kararsız kaldım. Bütçe 55 k gibi olsaydı bu seçeneklere gerek olmazdı ama malesef burada takıldık.
zaten 10k zar zor çıkabildim. ne ne yapsak?... ddr5 isteme sebebim ileride sistemi güncelleştirecek olursam ekstra anakart+ram almayayım diye. ddr4 yavaş yavaş ölüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi 2 k artir tebiliondakini al bence. Üstünde fhd monitor alırsın
1 aya kadar fiyatlarda değişme olur mu? 1 ay sonra alacağım şuan araştırıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
zaten 10k zar zor çıkabildim. ne ne yapsak?... ddr5 isteme sebebim ileride sistemi güncelleştirecek olursam ekstra anakart+ram almayayım diye. ddr4 yavaş yavaş ölüyor.

Türkiye şartlarında yarin ne olur bilinmez... kesin cevap veremiyorum o yüzden 😋

fiyatlarda değişme olur sadece yılbaşında değil pek çok kişi şubat ayında zamlı maaşlar alıyor bu da şubat ayında yılbaşı gibi enflasyon yapıyor malesef. Malum bir de ülke geleneğimiz var hep olabilir yani

fiyatlarda değişme olur sadece yılbaşında değil pek çok kişi şubat ayında zamlı maaşlar alıyor bu da şubat ayında yılbaşı gibi enflasyon yapıyor malesef. Malum bir de ülke geleneğimiz var hep olabilir yani
siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,227
Üyeler
188,389
Son üye
iceball
Geri