50000TL ye toplanabilecek en iyi sistem nedir?

siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız?
Yaş kaç acaba kendi alışverişinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? Söyleyeceklerim o durumla doğrudan ilgili. Çünkü kimse çocuğunun büyük bir para ile riske girmesini istemez sıfırını alır. Ben olsam bende öyle yapardım.
Ama yetişkin olarak ben olsam ikinci el deneyerek bir sistem alırdım. Ya da sizin durumunuza özel olarak şöyle yapabilirdim size uyar mı bilmiyorum ama.
Monitörü ikinci el düşük ve ucuz bir model alıp idare edebilirdim. Sonra satıp yenisini alabilirdim.
Ama arkadaşın dediği gibi kampanyada başka bir model bekleyebilirsiniz. Youtube donanım kanallarına falan takip edebilirsiniz.

bu foruma düşer, sıcak fırsatları takip et. görürsem bende etiketlerim seni
Sadece piyasya göz atmak amacım dostlar. Satın almayacağım daha.

bu foruma düşer, sıcak fırsatları takip et. görürsem bende etiketlerim seni
şu quasarwhipser adlı üyeyi etiketlerseniz sevinirim. okulda ana hesabıma erişemiyorum bazı sebeplerden dolayı bu okulda kullandığım hesabım.
Yaş kaç acaba kendi alışverişinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? Söyleyeceklerim o durumla doğrudan ilgili. Çünkü kimse çocuğunun büyük bir para ile riske girmesini istemez sıfırını alır. Ben olsam bende öyle yapardım.
Ama yetişkin olarak ben olsam ikinci el deneyerek bir sistem alırdım. Ya da sizin durumunuza özel olarak şöyle yapabilirdim size uyar mı bilmiyorum ama.
Monitörü ikinci el düşük ve ucuz bir model alıp idare edebilirdim. Sonra satıp yenisini alabilirdim.
Ama arkadaşın dediği gibi kampanyada başka bir model bekleyebilirsiniz. Youtube donanım kanallarına falan takip edebilirsiniz.
hayır, 16 yaşındayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,097
Üyeler
188,372
Son üye
Mertozkan35
Geri