VeVx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 562
Daha sonradan monitör alma şansınız olur mu?siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız?
Daha sonradan monitör alma şansınız olur mu?siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız?
maalesef, zaten şuan elimde herhangi bir monitör yok.Daha sonradan monitör alma şansınız olur mu?
şuan yok 1 hafta önce vardı kampanya bekleoluyor ara ara bana da. ddr5 monitörle birlikte güzel sistem yok mu?
hocam beklerim de 1 aydan fazla da beklemek istemiyorum. kampanyalardan haberdar olma şansım var mı?şuan yok 1 hafta önce vardı kampanya bekle
bu foruma düşer, sıcak fırsatları takip et. görürsem bende etiketlerim senihocam beklerim de 1 aydan fazla da beklemek istemiyorum. kampanyalardan haberdar olma şansım var mı?
Yaş kaç acaba kendi alışverişinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? Söyleyeceklerim o durumla doğrudan ilgili. Çünkü kimse çocuğunun büyük bir para ile riske girmesini istemez sıfırını alır. Ben olsam bende öyle yapardım.siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız?
bu foruma düşer, sıcak fırsatları takip et. görürsem bende etiketlerim seni
Sadece piyasya göz atmak amacım dostlar. Satın almayacağım daha.
şu quasarwhipser adlı üyeyi etiketlerseniz sevinirim. okulda ana hesabıma erişemiyorum bazı sebeplerden dolayı bu okulda kullandığım hesabım.bu foruma düşer, sıcak fırsatları takip et. görürsem bende etiketlerim seni
hayır, 16 yaşındayım.Yaş kaç acaba kendi alışverişinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? Söyleyeceklerim o durumla doğrudan ilgili. Çünkü kimse çocuğunun büyük bir para ile riske girmesini istemez sıfırını alır. Ben olsam bende öyle yapardım.
Ama yetişkin olarak ben olsam ikinci el deneyerek bir sistem alırdım. Ya da sizin durumunuza özel olarak şöyle yapabilirdim size uyar mı bilmiyorum ama.
Monitörü ikinci el düşük ve ucuz bir model alıp idare edebilirdim. Sonra satıp yenisini alabilirdim.
Ama arkadaşın dediği gibi kampanyada başka bir model bekleyebilirsiniz. Youtube donanım kanallarına falan takip edebilirsiniz.
quasarwhisper senin hesabın mı anlamadımşu quasarwhipser adlı üyeyi etiketlerseniz sevinirim. okulda ana hesabıma erişemiyorum bazı sebeplerden dolayı bu okulda kullandığım hesabım.
hayır, 16 yaşındayım.
evet. onu etiketlerseniz sevinirim.quasarwhisper senin hesabın mı anlamadım
öyle değil. yani kampanya görürseniz onu etiketleyin kafa karışıklığı için özür dilerim.