Ebay montaj braketi vergi ücreti

Grendayy

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar öncelikle merhaba , amazon depodan uygun fiyata bir sıvı soğutma aldım fakat amd işlemciler için gerekli montaj braketi kutu içerisinden çıkmadı. Türkiyede hiçbir yerde satışı yok , yetkili servis parça temini,satışı yapmadığını söyledi montaj braketlerini ebay üzerinden 10 dolara satın aldım satıcı ürünü çinden economy Int’ postage firması ile free shipping gönderiyor absürt bir vergi durumu çıkar mı plastik montaj braketi sadece

6 şubattan sonra yurtdışından alınan her şeye gümrükleme işlemleriyle uğraşacak birisini tutma gibi bir şart gelmişti galiba bence iptal et muhtemelen sana ulaşamayacak ürünü de amazon iade alır zaten
Gerekmeyebilir ptt ödeme ister tarzında yazılar gördüm 1000-1500 TL'ye okeyim birisini tut falan derlerse en kötü 10 dolar yansın der bırakırım artık teşekkür ederim

1500+400 lirayı atabileceğin ne aio aldın acaba🤔 15k ekranlı bir şey mi veya Asus Rog Strixin aioları mı

Asus rog ryujın iii 360 extreme 10300 TL'ye aldım am5 braketi eksik bende 240lığı vardı onun braketi kullandım ama 240lığı satarken braket lazım olucağı için

Peki normalde o braket ürüne dahildi ama önceki sahibi iade ederken mi koymamış

Tamam müşteri hizmetlerine yaz bu durumu %20ye kadar kısmi iade yapıyorlar bu gibi durumlarda sonucu buraya yazarsın.
bir görüşiyim umarım öyle bir şey yaparlar çünkü satın alım kısmında eksik montaj aparatı olduğu belirtilmemişti

iptal et paranı iade al. amazonla iletişime geç kısmi para iadesi kupon vs al.
Bu arada satarken de intel kullanan birine satarsın 240 lığı.

iptal et paranı iade al. amazonla iletişime geç kısmi para iadesi kupon vs al.
Bu arada satarken de intel kullanan birine satarsın 240 lığı.
Amazon herhangi bir kupon ödeme yapmayacağını belirtti dilerseniz iade edin diyorlar sizde 1000 tllerden daha fazla mı çıkar gümrük ödemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240ı kaça satmayı düşünüyorsun
Braketli olarak 7000 TL'ye koydum ilana ama braketi temin edemezsem intel braketli olarak daha uygundan vereceğim

Geri