Yaz tatilinde öğrenci olarak nasıl iş bulacam 3 aylık almıyorlarsa?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve önümüzdeki yaz tatilinde işe girmeyi planlıyorum ama çoğu işveren bırak 1-2 ayı, 3 ay için iş vermiyormuş.

Ben şu an mezun senemdeyim ve istediğim bölüm yoğun programlı bir bölüm olacak muhtemelen yani yaz tatili dışında bir vakit çalışmam imkansız zamanlar tutmayacağından. Part time desek adamlar full time gibi çalıştırıyormuş.

Ben nasıl iş bulacam tam olarak? Yukarıda dediklerim duyduklarıma dayalı tabi, tecrübeli biri aydınlatırsa sevinirim:)

Motosiklet ehliyetim yok bu arada eğer motosiklet ile ilgili bir iş önerecekseniz.

Gir bi işe komi filan ol mesela, ya da kendi işinin patronu (su sat) veya sanatçılık varsa bi köşe kap ve müzik çal, para topla :)

Gir bi işe komi filan ol mesela, ya da kendi işinin patronu (su sat) veya sanatçılık varsa bi köşe kap ve müzik çal, para topla :)
Komi gibi işlerde 1-2-3 aylığına çalıştırırlar yani?

Sanat olarak piyano çalıyorum ama ortalama

Komi gibi işlerde 1-2-3 aylığına çalıştırırlar yani?

Sanat olarak piyano çalıyorum ama ortalama
Komi olarak yaz tatilinde çalışmana izin veren patronlar var ama işi bilenleri alırlar, işi çabuk kapacağına ikna edersen ve çabuk kaparsan her yaz tatilinde gidip çalışırsın hatta...

Bir de kendine bir ork al, onu da çalabiliyorsan bir köşede (yoğunluk olan bir yerde, marmaray gibi mesela... ) çal ve hepsinden daha fazla kazan... Millete hasta numarası yapıp da villası olanlardan daha az zeki olamazsın herhalde.. :)

Restoran ve kafe sektöründe genelde yazlık çalışan öğrencileri alırlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta aynı şehirde yaşadığını yazarsan yardımcı olabilirim eğer aynı şehirdeysek.

Restoran ve kafe sektöründe genelde yazlık çalışan öğrencileri alırlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta aynı şehirde yaşadığını yazarsan yardımcı olabilirim eğer aynı şehirdeysek.
Hocam İstanbuldayım da benüm deneyimim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri