- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,759
Kontrol ettiriyorum. Yalnız diğer forumlarda olmuyor demek aşırı saçma bir kıyas, günlerce erişilemedikleri zamanlar varken...Neyse bişey demeye gerek yok![]()
Kontrol ettiriyorum. Yalnız diğer forumlarda olmuyor demek aşırı saçma bir kıyas, günlerce erişilemedikleri zamanlar varken...Neyse bişey demeye gerek yok![]()
Saçma ?Kontrol ettiriyorum. Yalnız diğer forumlarda olmuyor demek aşırı saçma bir kıyas, günlerce erişilemedikleri zamanlar varken...
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hocam. Yorumlarınıza katılıyorumSaçma ?
Troll değilim Mehmet. Bu forumu seviyorum, ihtiyacı olan herkese hem özelden hem de reelde yardım ediyorum. Hiç bir forum ile kıyaslamıyorum. Sorunun yaşandığı an, diğer siteler ve forum sitelerine giriyorum. Sadece burada sorun yaşanıyor.
Bunla ilgili daha önce de birçok konu açtım ancak sorun yok, bakım yapılıyor gibi sebepler ile kestirip atarak konuyu kilitledin.
Her gün sabah saatlerinde 8-10 arası bu sorun var. Teknik olarak nedir, ne değildir sizlerin bileceği iş.
Forumu sevdiğimiz için sorunla ilgili bilgi veriyoruz ama troll gözü ile bakmana gerek yok. Saçma falan nedir ?
Senin cevabın saçma. Var bir sorun. Daha önce bu sorun ile açtığım konulara bak.
Elektrik kesildiği zaman ilk sokağa bakarsın, sadece benim binamda mı yoksa genel bir kesinti mi var diye. Aynı şekilde buraya giremiyorsam diğer yerlere bakıyorum, sadece burada var.
Böyle yazıyorum diye konuyu mu kilitleyeceksin,ceza mı vereceksin yoksa üyeliğimi mi sileceksin, umrumda değil ama eleştiriye karşı açık olun, Açık olun ki insanlar saygı çerçevesinde düşencelerini dile getirsin
Ben kovulmaya alışkınım, bu yüzden antrenmanlıyımDoğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hocam. Yorumlarınıza katılıyorum
Çünkü sizin konusunu açtığınız mevzuyla sabah olanların hiçbir alakası yok. Orada da ağla alakalı sorun olduğunu yazmışım zaten açıkça görülüyorken neden burada sorun yok demişim gibi yalan söylüyorsunuz?Saçma ?
Troll değilim Mehmet. Bu forumu seviyorum, ihtiyacı olan herkese hem özelden hem de reelde yardım ediyorum. Hiç bir forum ile kıyaslamıyorum. Sorunun yaşandığı an, diğer siteler ve forum sitelerine giriyorum. Sadece burada sorun yaşanıyor.
Bunla ilgili daha önce de birçok konu açtım ancak sorun yok, bakım yapılıyor gibi sebepler ile kestirip atarak konuyu kilitledin.
Her gün sabah saatlerinde 8-10 arası bu sorun var. Teknik olarak nedir, ne değildir sizlerin bileceği iş.
Forumu sevdiğimiz için sorunla ilgili bilgi veriyoruz ama troll gözü ile bakmana gerek yok. Saçma falan nedir ?
Senin cevabın saçma. Var bir sorun. Daha önce bu sorun ile açtığım konulara bak.
Elektrik kesildiği zaman ilk sokağa bakarsın, sadece benim binamda mı yoksa genel bir kesinti mi var diye. Aynı şekilde buraya giremiyorsam diğer yerlere bakıyorum, sadece burada var.
Böyle yazıyorum diye konuyu mu kilitleyeceksin,ceza mı vereceksin yoksa üyeliğimi mi sileceksin, umrumda değil ama eleştiriye karşı açık olun, Açık olun ki insanlar saygı çerçevesinde düşencelerini dile getirsin
Kimlerle muhatap oluyorum ben ya. Kullandığın kelimelerin farkında mısın ? Yalan söylemek nedir ?Çünkü sizin konusunu açtığınız mevzuyla sabah olanların hiçbir alakası yok. Orada da ağla alakalı sorun olduğunu yazmışım zaten açıkça görülüyorken neden burada sorun yok demişim gibi yalan söylüyorsunuz?
Kimlerle muhatap oluyorum ben ya. Kullandığın kelimelerin farkında mısın ? Yalan söylemek nedir ?
Hiçbir sorun yok iken sorun var diye yalan mı söylemişim ?
Her gün, istisnasız sabah saatlerinde foruma girerim. Yöneticisin ya, hangi gün hangi saatlerde aktif olduğumu loglardan görebilirsin diye düşünüyorum.
Her gün bu sorunu, bu forum özelinde yaşıyorum. Benim gibi aynı saatlerde sorunu yaşayanlar vardır illa ki.
Bugün şu an mesaj yazdığım konu özelinde indirim gördüm ve sıcak fırsatlarda konu açmaya çalıştım ama sürekli yükleme ekranında kaldı ve daha önceki mesajımda görselini yüklediğim hata mesajını aldım. Ama ona rağmen aynı konu arka arkaya 2 kere açılmış.
Daha önce sorun ile ilgili konu açtığımda sorun yok diye konuyu kilitledin. Yalan söyleyecek yaşı geçtim Mehmet Bey
Bu konu sunucu çöktüğü zaman değildi. Mesajlarda da gözüküyor zaten.Bizle alakalı bir durum yok ağ kaynaklı sorun var gibi daha çok, düzelir yakında komple.
Burada iddia edilenle yazdığım şeyler arasında hiçbir alaka yok çünkü. O zamanda Cloudflare ve Türk Telekom arasında genel bir sorun yaşanıyordu bizim mudahale edeceğimiz bir şey yoktu. Şimdi olanla o zaman olanın hiçbir alakası yok. Teşekkürler.
@Abdullah HacıgülBu konu sunucu çöktüğü zaman değildi. Mesajlarda da gözüküyor zaten.
Kullandığın kelime için özür dileyeceksin. Senin yönetici olman, forumun sahibi olman, ya da her neysen benim umrumda değil.
Beni, burada, insanların gözünün önünde iftira atarak yalancı konumuna düşüremezsin. Ben,sana böyle bir hak vermedim.
Açtığım konuda da bir sorun vardı, bugün de vardı, dün de. Ben bu forumun bir üyesi olarak ,saygı çerçevesinde sorunu belirttim ama sen saçma ve yalan söylüyorsun diye benim seviyemden daha düşük seviyede cevap verdin. Sorun buranın yavaşlaması değil artık. Sorun bu ülkede senin gibi insanların, eleştiriyi kabul etmemesi, hatayı kabul etmemesi, iyi niyetin altında başka şeyler araması.
Özür dileyeceksin, hatanı kabul edeceksin
Sorun yok diye kitlediğimi iddia ettiniz konuda sorunu kabul ettiğim açıkça görünüyor. Bu durumda iftirayı atan siz olmuş oluyorsunuz. Yazdığınız şeylerin birebir aynısını yaparak. Ayrıca konunun yaşla ne alakası var yazdığınız şeylerin farkına varın daha fazla uzatmaya gerek yokBu konu sunucu çöktüğü zaman değildi. Mesajlarda da gözüküyor zaten.
Kullandığın kelime için özür dileyeceksin. Senin yönetici olman, forumun sahibi olman, ya da her neysen benim umrumda değil.
Beni, burada, insanların gözünün önünde iftira atarak yalancı konumuna düşüremezsin. Ben,sana böyle bir hak vermedim.
Açtığım konuda da bir sorun vardı, bugün de vardı, dün de. Ben bu forumun bir üyesi olarak ,saygı çerçevesinde sorunu belirttim ama sen saçma ve yalan söylüyorsun diye benim seviyemden daha düşük seviyede cevap verdin. Sorun buranın yavaşlaması değil artık. Sorun bu ülkede senin gibi insanların, eleştiriyi kabul etmemesi, hatayı kabul etmemesi, iyi niyetin altında başka şeyler araması.
Özür dileyeceksin, hatanı kabul edeceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
Senden yaşça büyük olduğumu düşünüyorum. Seni, yıllar önce şans eseri videona denk gelip tanımıştım ve bu yüzden bu foruma geldim.
Forum sayesinde bilmediğim çok şeyi öğrendim ve hala da öğrenmeye devam ediyorum.
Daha önce bu forumda insanların haksız yere banlanmasını bildiğim halde forumda kalmaya devam ettim.
Senden yaşça büyük olmam sana saygı ve sevgi göstermeme engel değil ama YÖNETİCİ kisvesi altında kimse, buradaki kimseye İFTİRA atamaz.
Bu arkadaş, ya benden özür dileyecek yada bu forum benim için KARA BİR LEKE olarak kalacak
Sorunu kabul etmedin, bizle alakalı sorun yok diyerek konuyu kilitlemişsin. O halde YALAN SÖYLÜYORSUN tezin çürümüş oluyor.Sorun yok diye kitlediğimi iddia ettiniz konuda sorunu kabul ettiğim açıkça görünüyor. Bu durumda iftirayı atan siz olmuş oluyorsunuz. Yazdığınız şeylerin birebir aynısını yaparak.![]()
SORUN VAR yazısını SS alarak göstermeniz iyi oldu konudaki insanlar doğrusunu görmüş olur. Ayrıca bu konudaki farklı bir sorun için kontrol ettiriyorum mesajı da dururken hakkımda söylediğiniz şeyleri de direkt olarak haksız çıkmış oluyor. Özrü siz dileyin bence insanları yanlış yönlendirdiğiniz için.Sorunu kabul etmedin, bizle alakalı sorun yok diyerek konuyu kilitlemişsin. O halde YALAN SÖYLÜYORSUN tezin çürümüş oluyor.
Özür dileyeceksin Mehmet
Alıntıyı görüntüle
O zaman da şuan da sorunun genel ağ yada sunucularla alakalı değil, sadece bu forum ile olduğunu yazmışım.SORUN VAR yazısını SS alarak göstermeniz iyi oldu konudaki insanlar doğrusunu görmüş olur. Ayrıca bu konudaki farklı bir sorun için kontrol ettiriyorum mesajı da dururken hakkımda söylediğiniz şeyleri de direkt olarak haksız çıkmış oluyor. Özrü siz dileyin bence insanları yanlış yönlendirdiğiniz için.