⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Konu sıcak fırsatlar bölümünden kimselerin önüne düşmeyeceği pasif ve alakasız bir kategoriye taşınmış. Tam sıcak fırsatlar adına yakışır, telefon fırsatları üzerine anlık paylaşımlar yapılması hedeflenmişken neden böyle bir işlem yapıldı ve bu konunun Amazon Depo Ürünleri , Havit Happy Hour Ürünleri , İncehesap Gaming Geceleri vs. gibi sıcak fırsatlar kategorisinde yer alan daimi ana konu başlıklarından ne farkı var?

Konunun geri sıcak fırsatlar kategorisine taşınmasını rica ediyorum. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
sıcak fırsatlara taşıdım ama konunun gidişatı özensiz ve alakasız olursa kaldıracağız maalesef

Samsung Galaxy A36 128 GB, tüm kredi kartlarına 3 ay peşin fiyatına taksit var. Güzel fiyat değerlendirebilir.

Lütfen fırsat olan ürünleri ana sayfanın ilk mesajına iliştirin, sayfalar arasında arayıp durmayalım.

Lütfen fırsat olan ürünleri ana sayfanın ilk mesajına iliştirin, sayfalar arasında arayıp durmayalım.
Çok zor, devamlı tablo tutmam hangi fırsat ne olmuş sürekli kontrol etmem lazım. Ama gönüllü biri varsa e-tablo olarak takip edip paylaşsın. Bu da diğer ana başlıklar gibi olacak; telefon araştıran ilgili kişiler bir zahmet birkaç günde bir bakarak neler dönüyor kendi takibini yapsın. En azından son sayfaları.

Honor 400 pro da uluslararası sürüm ne oluyor bilginiz var mı

Honor 400 pro da uluslararası sürüm ne oluyor bilginiz var mı
Şunu diyorsun sanırım. Yurtdışında bazı telefonlar sadece bazı operatörler ile çalışacak şekilde kilitli olabiliyor. Bu öyle değil diye belirtimişler muhtemelen. Satıcısı Vatan, almayı düşünüyorsan problem olmayacaktır.

ya gözüm s24 ultra arıyor. yakın zamanda s24 ultra almayı planlıyorum 1 site bile taksit yapmıyor kafayı yicem. illa peşin fiyatına taze taze vercekler

ya gözüm s24 ultra arıyor. yakın zamanda s24 ultra almayı planlıyorum 1 site bile taksit yapmıyor kafayı yicem. illa peşin fiyatına taze taze vercekler
Telefonlara taksit yasak zaten olmuyor. Sadece Amazon'da nasıl oluyorsa oluyor işte. S25 serisi bi ara taksit ile satılmış, tekrar düşerse paylaşırım.

Telefonlara taksit yasak zaten olmuyor. Sadece Amazon'da nasıl oluyorsa oluyor işte. S25 serisi bi ara taksit ile satılmış, tekrar düşerse paylaşırım.
eldeki mevcut telefonların bataryaları bitti orjinalliği bozulmaması için ve iyi servis bilmediğim için yeni telefon almayı düşünüyorum ama taksitle. S25 serisi veya s24 serisi taksit ile denk gelirse hocam çok iyi olacak

Amazon Depo Ürünleri
Havit Happy Hour Etkinliği
İncehesap Gaming Geceleri

önce bu gibi konuları kaldırt sonra gel buraya laf et. Arşiv tutacağız ne ne kadara kaç taksit ile alınabiliyordu, kalktı kalkmadı, fiyatı değişmiş mi ve gönderildi gönderilmedi muhabbeti. Bağımsız ayrı konularını açmakta özgürsün ama bu konu bozulursa gerisi benim umrumda olmaz uğraşmam.

"Bağımsız ayrı konularını açmakta özgürsün ama bu konu bozulursa gerisi benim umrumda olmaz uğraşmam." sen kimi neyle tehdit ediyorsun uğraşmayacaksan uğraşma? hiç bir forum seninle senin attığın linklerle var olmadı ve bu değişmeyecek. attığın linkleri ilk başlıkta topla denmiş yok onu da yapamam, e yapmazsan yapma kardeşim bu forum senin mi yoksa bu arkadaşların mı önce bir karar verin. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

İncehesap ve havitin konuları her hafta olacağı için kalması mantıklı. Amazon depo ürünleri konusu da saçma tabii ki, başlıkta ürün belli olmadan sıcak fırsat arayan adam neden o konuya girip baksın.

Bu konudaki tüm linkler amazon değil mi? O zaman bu konuda amazon depo ürünleri ana konusuyla birleştirilip tek bir amazon fırsat ana konusu olsun.

Her ürünün ayrı başlığının olmasının ne zararı var? Böyle ana konu kafasında açılan başlık altında biri a telefonunu soruyor biri b telefonunu, mantıklı bir mesaj ve ya aradığın telefona dair bir görüş bulabilmek için 4 sayfa gidip geliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri