❌İndirim Bitti! Rampage AD-RC10 X-GUST 6 Fanlı Laptop Soğutucu 699TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
582
Son 1 yılın en düşük fiyatı, ürünün kalitesi bilmiyorum ama yorumları genel olarak olumlu;Trendyol alıp beğenmezseniz iade edersiniz. Trendyol iade konusunda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

kalitesini ve performansını bilen yorum yapabilirmi ona göre alıcam

Kardesim genelde bunlar bi cacık ise yaramaz kendi tecrübeme gore konusuyorum en iyisi laptopun bakimini yapmak fan kanallarini temizleyip termal macunu degistirmek. Sıfır gibi olur. Ondan sonra laptopun yerden hava alan kismini birazcik yerden kesecek kadar arkasini yukseltirsen biraz daha iyi sogutur.

Kardesim genelde bunlar bi cacık ise yaramaz kendi tecrübeme gore konusuyorum en iyisi laptopun bakimini yapmak fan kanallarini temizleyip termal macunu degistirmek. Sıfır gibi olur. Ondan sonra laptopun yerden hava alan kismini birazcik yerden kesecek kadar arkasini yukseltirsen biraz daha iyi sogutur.
kardeşim pc yeni soğutmadan dolayı sıkıntı yok ben yatarken oynıcam altına hem hava kanalı açılsın hemde soğutmaya destek olması için alıcam

Eskiden Rampage markasının satışlarını yapıyordum sadece Rampage S49 Cyclone modeli gerçekten 8-12 derece sistemden sisteme değişiyor soğutabiliyor fan devri çok güçlü.

Sıfır soğutma macbook air da bile bu ürünler performans farkı yaratırken işe yaramıyor demek çok iddialı

Sıfır soğutma macbook air da bile bu ürünler performans farkı yaratırken işe yaramıyor demek çok iddialı
Tecrube kardesim tecrube. Sıfır soğutmalı macbookda yaratsın bizahmet. Sen 98 derece sıcaklıga cıkan laptopun altına bi koy bakalim bundan kaç derece fark ediyor. Max 1-5 derece ya ediyor ya da etmiyor. Ama dedigim gibi macun degisimi yapıp hava kanallarini temizlersen 98 dereceden 80-85 dereceye düşüyorsun. Ve mesela oyunu kapattın çok hızlı bir sekilde laptop soğur dedigimi yaparsan denersen görürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*Bahsettiğim sıcaklıklar yukteyken oyundayken alınan sıcaklıklar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıyetten Macbookların alt kısmı alüminyum kasa oldugu icin ısıyı daha iyi iletir soguyabilir kasası. Ama normal laptopların alt kasası plastik olur ısıyı iyi iletmez oyuzden istedigin kadar alttan soğuk hava uflet pek de etkili olmuyor.

Son düzenleme:
Bunu alacağına az daha ekler zalman ns2000 alırsın.

Geri